Nagyon szeretem a kutyám egy tacsi keverék . De kicsit rossz van még egy acsink és 1nagy keneljuk van a kisebbik ki ugrik a kenelből ki kötni sem lehet kirágja magát. Mit csináljak?
Foglalkozz vele!
Meg a nyelvtani tudásoddal is!
Én elsőre a fegyelmezőt tanítottam meg neki (ül fekszik lábhoz). Ezzel biztonsággal lehet sétáltatni.
A mai napig járunk suliba (Ez igazából a kutyának nagy ünnep, másfél óra a GAZDA lábainál, a haverokkal...)
Napi séta. A lehetőségek szerint egy szakasz póráz nélkül. A séta elején egy gyors a vége felé egy alaposabb fegyelmezés. (párszor végigmenni az ül fekszik ál lábhoz hozzám parancsokon)
Egy ilyen után örül, ha alhat
Sokkal több mozgásra, foglalkozásra van szüksége.
A kennelt, ha már ott tartjátok, le kéne fedni, hogy ne tudjon kiugrani.
De ha kennelben van tartva, akkor legalább napi kétszer, még inkább háromszor el kéne őt (őket) vinni sétálni, jól megmozgatni, lefárasztani, feladatozni, futni, labdázni vele stb. Mindennap, mondjuk reggel és délután, esetleg még este is.
Azért ilyen, mert nincsenek lekötve az energiái, unatkozik ott, rosszul érzi magát. Tehát sokkal több mozgás, foglalkozás, amit tenned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!