Mit csináljak a kutyámmal?
Hacsak nem teljesen hülye, nem fog alájuk menni. A te lábad alá is bemászhat, de miért tenné?
Én inkább azért nem választanék francia bulldogot a helyedben, mert ha akarsz vele mondjuk terepre menni, neadjisten nyáron is, akkor a kutya jó eséllyel egész egyszerűen nem fogja bírni. A lovak környezetében meg elég sokszor van por, ami szerintem az ő egyébként is nehézkes légzésének annyira nem tesz jót. Szóval ha ilyen sportos típus vagy, akkor próbálj meg valami sportos, életrevaló jószágot választani.
Ismerősöm jack russel terrierrel lovazik. Elég aktív, hogy élvezze a terepet, de elég kicsi ahhoz, hogy felvegye a nyeregbe, ha már sok neki. :) Megfelelő összeszoktatással pumi, mudi is jó választás lehet. 10 kg körüli kutyák ők is.
Kezdetben vezesd a lovat, sétáljon pórázon a kutya is. Itt kijelölheted a határokat, ha hajlamos lenne átfutni alatta vagy piszkálni a lovat. De a lónak sem árt szokni a kutya jelenlétét.
Én valamilyen menhelyi terrier turmixot ajánlok.
A francia bulldog lakásba, kevésbé aktív ember mellé való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!