Mit csináljak a kutyámmal?
Kutyaovi, napi sétáltatás, korrekt nevelés. A kutyaovit ugye mondtam? Ott megtanítják, hogyan nevelheted meg a kutyádat tényleg hatékonyan.
Sétálni meg basszus pórázon kell vinni, megfelelően szoros nyakörvben, és akkor nem fogja elütni semmi, ez a titok.
Sétálni nem fogod vinni??? Te jó ég. Hát pórázon vidd, a kerítés pedig úgy legyen megcsinálva, hogy ne tudjon kiszökni. Egyébként a rendszeresen sétáltatott lemozgatott, nevelt kutya nem szökik. Nem a séta miatt szökött az előző sem.
Kezdjetek kutyaoviba, majd suliba járni. Ha megvannak az oltásai, járjatok össze más kutyákkal játszani, mozogni, és séta mindennap.
Nem a pórázról szökött el hanem amikor suliba voltam. A kerítéssel meg semmi baj nincs mert nem kibujt valahol hanem átugrotta, mert a gázóra pont a kerítés mellett van és valahogy felugrott rá.
Írtátok még a kutyaovit de kisvárosban élünk és a közelben nincs ilyen, de amúgy se tudnánk elhordani mert apa az autóval reggeltől estig dolgozik (1 autónk van)
(a régi kutyámmal nagyon sokat foglalkoztam és most ezzel is de amikor iskolában vagyok akkor nem tudok)
Sétálni vinném de anya nem engedi. De meg is értem gondolom fél hogy majd ő is elszökik.
Aztán most jöhet hogy milyen rossz gazdája vagyok szegény kutyusnak, de akinek volt már kutyája és az meghalt az tudja, hogy mindenerővel azon lesz, hogy a következő kutyájával meg ne történjen ugyan az.
Igen, csak te éppen az ellenkezőjére törekszel, még ha nem is vagy tudatában (habár többen mondjuk, hogy hibás az elméleted erről, ugye). Ha a kutya sosem jut ki a kertből, nem elégíted ki a vágyát, hogy világot lásson, neadjisten ivaros is marad, tuti, hogy szökni fog, ha lesz rá lehetősége, márpedig ha az előző kutyád is megoldotta, a mostaninak se lesz gond.
Boldogtalanná tenni egy kutyát sosem lehet cél. Márpedig az, hogy halálra unja magát a kertben, tuti, hogy nem a boldogság kulcsa, akármennyit is játszol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!