Szerintetek mi lehet a kutyámmal?
Egyszer megcsipte valami az utcán iszonyatosan orditott de Sztem darázs
Volt mivel el múlt neki ..aztán ma kiengedték pisilni reggel 5-10p múlva visszajött és bement az asztal alá ..aztán visított egyet .de nem ért hozzá senki ..azután nagy nehezen leszedtem az asztal alól és megolelgettem meg akartam simogatni a fejét de elkezdte nagyon visitani mikor a fejéhez értem ..fáj a jobb k
Füle vagy annak a környéke nem tudom ..nagyon félek ...mi lehet a baja ..nekünk ninca udvarunk egy ilyen forgalmatlan utcában lakunk es oda ki szoktam engedni mivel ott csak a szomszédok laknak és ok nem félnek tőle mivel nagyon pici (yorki)1es fél éves és ivartalanitva van.ott szokott használni az utcában de soha nem megy el és ugye sétálni nincs időm mindig elvinni ezért ott szokott futkarozni játszani ....néha oda kakil a szo
Állatorvos esetleg nem jutott eszedbe? HA neked fájna annyira valahol a gyakorikérdéseken kérdezősködnél?
Haló, tud valaki segíteni? Véreset pisilek és iszonyatosan fáj a farkam, levágjam? Már nem bírom elviselni!!
1az h nem fejeztem be mivel le fagyott a telom
2De eszembe jutott és ma visszük
3Nem kell ennyire bunkonak lenni
Ha volt már rá példa, hogy megdobták, olyan nagy nehézséggel járna neked is kimenni a kiskutyával a piszkolás idejére?
Amúgy, ha visítozós a kutyád, egy enyhe kis kellemetlen érzés miatt is el tudja játszani a meghalok színdarabot.
Én nem bántottam, az biztos, és fel se rúgtam, meg nem is vágtam hozzá semmit, de hogy a többi ember...?
Komolyan nekünk kéne tudni, hogy mi van a kutyáddal, mikor egyszerűen kiengeded az utcára, hogy kedvére futkározzon?
Egy yorkit általában elvisznek a gazdái sétálni. Már, ha nincs saját kert. Bizony. Naponta akár többször is. Így, mire felnő, tökéletesen tudja a kutya irányítani a vizelését.
Egy forgalmatlan utcán bármi érhet egy ilyen kicsi kutyát. pl jön egy belevaló kandúr és jól megkarmolja.
Nem szükséges sétálnod vele, de egy kutyatartónak annyi ideje már legyen, hogy amíg az utcán intézi a dolgát, ő ott álljon és felügyelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!