Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyátok van, és...

Milyen fajta kutyátok van, és milyennek szokták nézni?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy az emberek még az ismertebb fajtákat is előszeretettel keverik.

Nekem pl. orange sable kisspitzem van, de a lakótársam mikor beköltözött, teljesen el volt olvadva, hogy ilyen szép HUSKYt még soha se látott, illetve a neten is sok ilyen mókás fajtakeverésről olvastam (pl tricolour bordert néztek cifra mudinak).

Kíváncsi vagyok, hogy veletek mik fordultak elő.

2015. okt. 15. 12:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Egy Jack russel terrier x csivava keverékem van.

Nézték már fehér tacskónak :)

Egy puli x havanese x törpesnaucer keverék.

Egy nő egyszer mondta rá, hogy milyen édes kis uszkár, két kislány meg azt, hogy pumi.

2015. okt. 15. 13:43
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Landseer mint hosszúszőrú pit bull..NA NEEEEEEEEMÁR.:DDDDDDDDDDDD
2015. okt. 15. 14:19
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Bullterrier, nagyon veszélyes harcikutyànak szokták nézni, meg pittnek. Egyszer volt nagyon ronda tacskó is XD.
2015. okt. 15. 14:26
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Egy ismerősöm fekete labradorját nézték rotinak.
2015. okt. 15. 14:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Amstaffom van. Pitbullnak szokták hívni, én pedig felvilágosítom a két fajta különbségeire, és hogy nem lehet pitt, mert abból az országban igen csekély számú van.
2015. okt. 15. 14:43
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

A kuvaszomat rendszeresen lekomondorozzák.

Még rosszabb: labradornak, golden retrievernek nézik.

Sőt, kaptam már "Ez ügye puli?" kérdést is.

2015. okt. 15. 14:55
 17/21 anonim ***** válasza:
88%

Egyszer egyszerre sétáltattam a németjuhászomat és a pincsimet. Erre megkérdezték, hogy a pincsim az a németjuhászomnak a kölyke-e. Mondom igen, nem rég fialta :D (kan volt a németjuhászom)

De a pincsimet pl. 2x nézték már perzsa macskának. Ami szerintem elég durva azért. A pincsim az ablakba volt (földszint) feküdt nézelődött. A németjuhász mögötte nézelődött. Erre megkérdezte a vénasszony másnak, hogy az a nagy farkaskutya nem-e bántja a perzsamacskát. Hát mondom neem, nem szokta :D

Illetve egyszer sétáltatás közben egy vénasszony megdícsérte a pincsimet, hogy nagyon szép perzsacica, neki is ilyen volt. Majdnem mondtam neki, hogy akkor jól átbaszták magát, ha ilyen volt a perzsa macskája :DD

Illetve van egy magyar agár - fox terrier keverék kutyám. Ő vele azt kapom meg rendszeresen, hogy éheztetem. Mindig mondom, hogy hát adományokat elfogadok ám az etetésére, de sose a senki :P

2015. okt. 15. 16:48
 18/21 anonim ***** válasza:
82%

Shar pei keverék (olyan a színe mint egy németjucinak, black&tan):

harcikutya

pitbull

husky (????)

boxer

bulldog

farkaskutya

személyes kedvencem: dagadt németjuhász :DD

tacskó keverék (vöröses rövidszőrű):

mini vizsla

chihuahua

pincsi

2015. okt. 15. 17:10
 19/21 anonim ***** válasza:
77%

Két tricolor skót juhászom van. Legutóbb egy anyuka a kisgyerekének mutatta, hogy nézd, milyen szép német juhászok. Kijavítottam, hogy skót juhászok. Megköszönte. :)

Az előző szintén tri skótomat ezen kívül nézték már sheltie-nek, de huskynak is. ^^

2015. okt. 16. 14:00
 20/21 anonim válasza:

Bichon Frisem van,es Palota Pincsinek,neha napjan Jack Russel Terriernek nezik(altalaban friss kozmetika utan),de apukam Rottweiler kutyaja utan rendszeresen ugy erdeklodik a szomszed,hogy "Jo napot Xy,hogy van a Pitbulljuk?"

:D

2015. okt. 16. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!