Milyen fajta kutyátok van, és milyennek szokták nézni?
Megfigyeltem, hogy az emberek még az ismertebb fajtákat is előszeretettel keverik.
Nekem pl. orange sable kisspitzem van, de a lakótársam mikor beköltözött, teljesen el volt olvadva, hogy ilyen szép HUSKYt még soha se látott, illetve a neten is sok ilyen mókás fajtakeverésről olvastam (pl tricolour bordert néztek cifra mudinak).
Kíváncsi vagyok, hogy veletek mik fordultak elő.
Egy Jack russel terrier x csivava keverékem van.
Nézték már fehér tacskónak :)
Egy puli x havanese x törpesnaucer keverék.
Egy nő egyszer mondta rá, hogy milyen édes kis uszkár, két kislány meg azt, hogy pumi.
A kuvaszomat rendszeresen lekomondorozzák.
Még rosszabb: labradornak, golden retrievernek nézik.
Sőt, kaptam már "Ez ügye puli?" kérdést is.
Egyszer egyszerre sétáltattam a németjuhászomat és a pincsimet. Erre megkérdezték, hogy a pincsim az a németjuhászomnak a kölyke-e. Mondom igen, nem rég fialta :D (kan volt a németjuhászom)
De a pincsimet pl. 2x nézték már perzsa macskának. Ami szerintem elég durva azért. A pincsim az ablakba volt (földszint) feküdt nézelődött. A németjuhász mögötte nézelődött. Erre megkérdezte a vénasszony másnak, hogy az a nagy farkaskutya nem-e bántja a perzsamacskát. Hát mondom neem, nem szokta :D
Illetve egyszer sétáltatás közben egy vénasszony megdícsérte a pincsimet, hogy nagyon szép perzsacica, neki is ilyen volt. Majdnem mondtam neki, hogy akkor jól átbaszták magát, ha ilyen volt a perzsa macskája :DD
Illetve van egy magyar agár - fox terrier keverék kutyám. Ő vele azt kapom meg rendszeresen, hogy éheztetem. Mindig mondom, hogy hát adományokat elfogadok ám az etetésére, de sose a senki :P
Shar pei keverék (olyan a színe mint egy németjucinak, black&tan):
harcikutya
pitbull
husky (????)
boxer
bulldog
farkaskutya
személyes kedvencem: dagadt németjuhász :DD
tacskó keverék (vöröses rövidszőrű):
mini vizsla
chihuahua
pincsi
Két tricolor skót juhászom van. Legutóbb egy anyuka a kisgyerekének mutatta, hogy nézd, milyen szép német juhászok. Kijavítottam, hogy skót juhászok. Megköszönte. :)
Az előző szintén tri skótomat ezen kívül nézték már sheltie-nek, de huskynak is. ^^
Bichon Frisem van,es Palota Pincsinek,neha napjan Jack Russel Terriernek nezik(altalaban friss kozmetika utan),de apukam Rottweiler kutyaja utan rendszeresen ugy erdeklodik a szomszed,hogy "Jo napot Xy,hogy van a Pitbulljuk?"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!