Milyen fajta kutyátok van, és milyennek szokták nézni?
Megfigyeltem, hogy az emberek még az ismertebb fajtákat is előszeretettel keverik.
Nekem pl. orange sable kisspitzem van, de a lakótársam mikor beköltözött, teljesen el volt olvadva, hogy ilyen szép HUSKYt még soha se látott, illetve a neten is sok ilyen mókás fajtakeverésről olvastam (pl tricolour bordert néztek cifra mudinak).
Kíváncsi vagyok, hogy veletek mik fordultak elő.
Nekem valami nagyon keverék kutyám van, de malamut és németjuhász tuti van benne: Nem viccelek, farkasnak nézik.
Vagy legalábbis minimum egy félvad gyilokgépnek.
A magyar vizslánkat nézték már többen pitbullnak.
Végül is rövid szőrű-rövid szőrű...
Nekem egy fókaszínű (nem is fekete) amstaffom van, őt már nézték a buszon rottweilernek... :D A másik staffim olyan színű, mint egy cirmosmacska, ő volt már boxer, angol bulldog (!!??) és német vizsla is...
Meg kell szokni: az emberek ostobák. Főleg amelyik okoskodik...
Én nem tartom ostobaságnak, ugyanúgy vagyok az autókkal, vagy az elektronikai márkákkal, mint más a kutyákkal.
Egyszerűen csak mulatságos, mikor mondanak valami hiperszuperextranagy butaságot, gondoltam nevetünk egy kicsit együtt. :D
Jó is, hogy mondjátok, az enyém is volt "valamilyenextraszőröscsibaba" meg "fúj, megint egy shi-tzu, miért olyan divatosak?" :D
Landseer-em van és volt már minden csak az nem:
Bernáthegyi - legnépszerűbb
Pitbull
Hosszúszőrű pitbull
Medveölő kutya
Rottweiler
Keverék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!