Fülgyulladásra milyen természetes szereket ajánlanátok?
Szüleim kutyájának már több hete be van gyulladva a füle. Belül gyulladt, kívül pedig piros, sebes, foltokban kopik stb.
Már többször voltak orvosnál. Medrolt kapott, illetve több tízezer ft-ért különböző krémeket, cseppeket. De eddig semmi nem használt. Már el vagyunk keseredve. Azon gondolkoztam, hogy nem lehet áttörölni a fülét kamillával? Vagy esetleg kövirózsát cseppenteni a fülébe? Kutyáknál ez hatásos lehet?
Szerintem egy másik orvost kellene felkeresnetek első körben, laborvizsgálatot, bőrkaparék-vizsgálatot kérni.
Kamilla nem árt, de szerintem erre már nem is használ.
Kövirózsával kapcsolatban fogalmam sincs sajnos.
Medrolt kapott? Az szteroid, nagyon nem tesz jót neki. Jó lenne a gyulladás okát, és azt kezelni.
Amennyiben fertőzéses, bakteriális megbetegedése van, úgy ezüst kolloid oldat. Én 20 ppm-es oldatot vettem, patikákban is lehet kapni.
Természetes antibiotikum.
Én az öreg csivavám miatt vettem, folyamatosan fájt a füle, antibiotikumos krémtől elmúlt ugyan, de aztán megint kiújult.
1 cseppet kapott a fülébe 1-2 naponta és teljesen rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!