Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csípés lehet vagy valami más?

Mácsóka0123 kérdése:

Csípés lehet vagy valami más?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az történt hogy amikor hazaértem rögtön elengedtem a kutyumat aki élénk volt rohant úgy ahogy mindig. Aztán telefonáltam egyet és csak annyit láttam hogy a kutyus dörzsöli a száját a fűbe. Tudniilik nagyon szereti a körtét és akkor is arra pályazott. Ezek után futott pár kört és azóta lelapítja a fülét gyakran nyalogatja a szájat , de nem nyáladzik nincs bedagadva sehol eszik és normális a széklete is. Mit gondoltok vigyem állatorvoshogy? Vagy van itthon valami calcitrio tabblettánk calcium van benne, K vitamin meg D vitamin abból adhatok neki? Köszi a válaszokat előre is!
2015. okt. 1. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha eltelt már fél óra és semmimás tünet nincs, akkor felesleges bármit is adnod, mert a csípésre adott allergiás reakció már kijött volna. A körtét imádják a darazsak, az is megcsíphette, valóban.
2015. okt. 1. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Kutyánál ritka, hogy a rovarcsípés súlyos allergiás sokkot okozna, de ha mégis hamar kiderül. Szerintem a calcitriot ne add, csak calcium sandozt, vagy ami tisztán calcium tartalmú. Elég kevés hatása van egyébként.
2015. okt. 1. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, végüegy kicsit bedagadt a szája sz3génynek de negyed óra múlva már minden rendben volt. :)
2015. okt. 1. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!