Elpusztult csipes kutyám otthon el temethetem?
Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 19:07
1/7 anonim válasza:
Szerintem biztosan! Azért ezt már nem határozhatja meg a hatóság, hogy mikor és hogy fejcsd ki gyászodat. Maximum kérdezd meg a volt állatorvosát!
2/7 anonim válasza:
Igen. Nyugodtan lehet otthon kutyát temetni. Csak majd az orvoshoz be kell menni hogy vegyék ki a nyílvántartásból vagy miből :(
3/7 anonim válasza:
Ez engem is erdekel.
Szerintem el lehet temetni otthon is, csak eloszor kikell vetetni a csipet.
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy el. Betelefonálsz az orvoshoz, de le merem fogadni, hogy 120 ezren úgyis csesznek szólni a dokinak, szóval ha nem teszed meg, az se tragédia.
5/7 anonim válasza:
Dehogy kell kivetetni, maga az orvos sem tudja pontosan hova lőtte be. Azért nem fogja elkezdeni röntgenezgetni, meg szétboncolgatni, hogy azt a kis vackot megkeresse. Csak a számítógépből kell(ene) kitöröltetni.
6/7 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy nem kell kivetetni a chipet, és kutyát el lehet otthon is temetni, nem kell fehérjefeldolgozóba vinni. De a kutyát a nyilvántartásból ki kell vetetni.
7/7 anonim válasza:
Persze hogy el. Én is itthon temettem el a kutyámat...nem is vittem volna sehová. Így itt van velem még halàla után is. Megnyugtat hogy tudom ott van..sokszor még beszélek is hozzà ha eszembe jut egy kedves emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!