Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Méhcsípés! Ötlet? Részletesen...

Méhcsípés! Ötlet? Részletesen lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! A ma esti sétánál egyszer azt vettük észre h a kutyánk kapkod a fenekéhez,amikor megnéztem hogy mi van ott,zümmögést hallottam,majd a kutyus visít. Felvettem,hogy megnézzem,és ött zümmögött belecsavarodva a szőrébe,a kutyám meg visított. Anya meglátott rajtam egyet,azt lesöpörte. Azt hittük hogy sz volt az,mert utána lecsendesedett ,ment normálisan,csak a farkát behúzva..otthon viszont a farkában megtaláltuk a méhet. Szerintem döglött volt,de nem 100%. Itthon végig tapogattam,de nem nyüszitett,igy nem tudjuk hol lehet a csipés..fecskendővel adtunk neki egy pici kálciumot,és meg mostuk az egész hátsó felét ecetes vízzel. Amikor megtöröltem,akkor nyüszitett egyet. Utána lámpával is végignéztem de nem találtam meg a csípést...szerintetek mit csináljunk még? Nem tudjuk hogy fáj neki,vagy csak meg van ijedve..evett is,de csak fekszik meg ül behúzott farokkal..aki tud esetleg valami tanácsot adni,azt nagyon szivesen fogadom :( előre is köszi a válaszokat! :)

2015. aug. 22. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem azt érezni, hogy a pszichés trauma kezd túlnyúlni a fizikai sérülésen.

Így, hogy a fullánkot nem találtátok meg, nem hiszem, hogy most még többet tudnál csinálni.

A legfontosabb most, hogy felejtsd el. Ne csak úgy csinálj, hanem tényleg, le se szard.

Mint ha semmi nem történt volna.

Az aggodalom egy dolog, de ha folyamatosan ezt a túlspilázott pánikhangulatot érzi, saját magát fogja beforgatni! Holnap ugyanúgy vidd sétálni, és ne figyeld, ne szugeráld, ne fókuszálj rá természetellenesen, vedd észre magadon, ha figyeled, és állítsd le magad. Ja , és pláne ne vigasztald, ne simogasd ilyen "szomorkodós" hangulatában!!!!!

Ha fizikai bántalmai vannak, azt úgyis észreveszed.

2015. aug. 22. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:

A kálcium az első nehány percben ér valamit, a fullánk eltávolítása az első néhány másodpercben. Ha eddig nem lett baja, nem allergiás rá, nem lesz semmi baja.

Nekünk vannak méheink, eleinte bedagadt a kutyánknak a szúrás helye, de így 4 évesen már szándékosan fekszik bele a méhekbe... :)

2015. aug. 22. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

lol egy qurva méhcsípés... Mi lett a világgal?

Hívd a NASA-t nekik talán van ellenszerük. De nem biztos, szóval lehet, hogy el kell hagynunk a bolygót. A méhek támadnak!

2015. aug. 22. 22:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Nem ugy tünik hogy valami baja lenne,maszkál,iszik,eszik,nem nyüszög,szépen megy,most már a farka is a helyén van :D de látszik hogy nem tökéletes,gondolom fáj neki..attól nem lesz gond,ha benne marad a fullánkja,mert igazából csak attól tartok
2015. aug. 22. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
3as inkább veled mi van? ezek az emberek legalább szeretik az állatokat és törődnek, gondoskodnak velük. ezt nevezik emberségnek! nem pedig azt hogy halomra gyilkolod a másikat, fajokat pusztítasz ki és lebombázod a szomszéd házát.. meg amúgy is, ha a te kulalukadat csípné meg egy méh, szerintem te se lennél boldog és anyád (jobb esetben) aggódna érted.. ;)
2015. aug. 22. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
Nem aggódna, mert ez csak egy méhcsípés, ami ráadásul még egészséges is. És az mennyire normális, hogy egy olyan állatot, aminek eredetileg a vadonban kellene élnie, így féltenek egy MÉHCSÍPÉSTŐL. lel
2015. aug. 22. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Tegnap megcsípett egy lódarázs engem is és utána a kutyát is. Egy erdő közepén voltunk. Úgy megijedtünk, hogy legalább egy km-t futottunk, mielőtt megálltunk megnézni, hogy mennyi bajunk esett. A kutya sántított, nekem bedagadt a kezem. A legközelebbi falu egy órára, ráadásul szombat délután volt, orvos, patika zárva. Egy darabon vittük a kutyát, aztán mikor már nem bírtuk, letettük. Kb két órát sántított, aztán túl is volt az ügyön. Kicsit ugyan megszeppent, de hamarosan ugyanúgy futkosott, mint előtte. Nekem még mindig fáj a karom, ő talán már nem is emlékszik. Ne aggódj!
2015. aug. 23. 08:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :)) most már neki is kutya baja szerencsére :) neked is jobbulást! :)
2015. aug. 23. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!