Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A boxert akkor sem lehet...

A boxert akkor sem lehet udvaron tartani, ha szigetelt háza lenne neki? Csak azért kérdezem, mert azt olvastam, hogy a boxernek nincs aljszőrzete és így nagyon fázós típus.

Figyelt kérdés

2015. szept. 28. 22:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez tévhit! Nekem is boxerem van, és az én kutyám megfelelő állapotban van télen is. A háza szigetelt ,ezért nem fázik. A húgomnak is boxer kutyája van és ő is kint tartja és semmi baja sincs a kutyának.De azért szigetelt ház az tényleg kell.:) Szerintem nyugodtan tarthatod kint szigetelt házban.
2015. okt. 4. 09:05
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Boxer lakásban nagy élmény lehet a szanaszét fröcskölő nyálával.Nekem is van kutyám lakásban, de egy boxert be nem hoznék.
2015. okt. 4. 16:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2015. okt. 4. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Indultunk lakásban a boxerrel.Kettővel.Mellette egy német dog,szintén a lakásban.2 év után kifutó+szigetelt kennel.Azóta is kint vannak.A kifutóban csak éjjel,amúgy az udvaron.Kifejezetten jókedélyű társaság.A lakásban tartás miatt bármikor berohangálhatnak ha úgy tartja a kedvük mivel viselkednek és szobatiszták de szinte sosem teszik.Nem betegek,nem fáznak.Mióta kint vannak sokkal erősebb a szőrük.Szóval nem ártasz neki.:)
2015. okt. 5. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!