Meddig főzzem a vadnyesedéket?
Figyelt kérdés
Most kezdtük a nyers etetést,és vettünk vadnyesit is.Olvastam hogy azt főzni kell.De mennyi ideig?2015. szept. 20. 21:51
1/4 anonim válasza:
kb.addig amig elkezd forrni,utána még kb.5 percig.legalábbis én igy szoktam.
2/4 anonim válasza:
Ha vaddisznót is tartalmaz, csak akkor kell főzni. Addig, míg már nem nyers.
Ha kisállateledelesnél vetted, és vadnyesedék van ráírva, főzni kell. Ha szarvasként kaptad, akkor nem kell.
3/4 anonim válasza:
Ha esélyes, hogy van benne vaddisznó, akkor teljesen főjön meg. Persze akkor ugye ez már nem nyers kaja :D
4/4 A kérdező kommentje:
Midegy,csak ezt sikerült szereznem.Úgy volt hogy bárányhús lesz,de ezt kaptam helyette.Sajnos itt a mi környékünkön csirkén kívül nagyon kevés a lehetőség hogy másfajta húst tudjak venni.Talán most sikerülni fog,valami beindult itt a környéken is,Ausztriából tudnak beszerezni húst.Most ezt még megeszik,azután nem veszek több vadnyesit.Köszönöm a segítséget!
2015. szept. 21. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!