Szőlő gyökeret ipari sóban áztatom! Az jó? Kb1 hónapig majd kifőzőm? Amikor főzőm oda is dobjak sót vagy só nélkül főzzem? Ja és kb hányszor főzzem ki mennyi és hány percig főzzem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 16:53
1/4 YourDestiny válasza:
Egyszer, és 20-30 percnél ne tovább, mert a szőlő elég puha fa. A só minek? Fertőtlenítés céljából ötlötted ki? Arra van a főzés.
2/4 A kérdező kommentje:
igen de amíg áztatom úgy jó nem ?
2013. febr. 25. 17:34
3/4 anonim válasza:
Vedd ki a sóból nem szalonna az :D Főzéssel majd fertőtleníted úgy is.
4/4 anonim válasza:
hátha tengeri akváriumba akarod akkor oké de szerintem a sósvizes áztatás után többször jó alaposan mossad le tiszta vizzel és még sima vizben is áztasd jó pár napig! akkorra már tiszta és sómentes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!