Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyák elajándékozása? Milyen...

Kutyák elajándékozása? Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy súlyos problémával fordulok hozzátok.

Sajnos a mi családunkban is megtörtént az a szomorú eset, hogy felelőtlenül vállaltunk kutyát. Van egy 5 és egy 4 éves keverék szukánk, akiket sajnos nagyon elhanyagoltunk. Nem hallgatnak a nevükre, nem ismerik az alapvető parancsszavakat, ugrálnak és sajnos pórázon sem tudnak sétálni. Nyáron időmhz mérten próbáltam foglalkozni Velük, akkor nem is volt ilyen rossz a helyzet. De most, hogy megkezdödött a suli, nem foglalkozik Velük senki. Egyetemista vagyok, koleszban lakom de ha tudok egy héten tbbször is hazamegyek.

Mielőtt Elmegyek, mindig csinálok kaját a kutyáknak (csirkeszárnyat és hasonlókat szoktam főzni nékik), és megkérem a szüleimet, hogy majd adják oda nekik. De amikor 3 nap múlva hazamegyek, a kaja még mindig ott van a tűzhelyen. Szerintem vizet sem adnak nekik eleget. Mivel folyton éhesek, sokszor el is szöknek, kirágják a kerítést vagy valahogy át másznak rajta. Egy szó mint száz, nálunk nagyon rossz helyen vannak. Szeretném, ha olyan otthonra lelkének, ahol szeretik őket, elég ennivalót kapnak és van idejük foglalkozni Velük. Ilyen esetben milyen lehetőségeim vannak? Egyáltalán lehetséges elajándékozni egy Ennyire neveletlen felnőtt kutyát?

2015. szept. 17. 09:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, 8. válaszolónak szólt!
2015. szept. 17. 11:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sokszor a fajtatiszta kutyáknak is nehéz új gazdát találni, keverékekkel meg (sajnos) telítve vannak a menhelyek...nem sok esélyt adok rá, hogy sikerül(:
2015. szept. 17. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!