Milyen lehetőségeim vannak?
Évekkel ezelőtt az egyik fodrász üzletből elkezdtek etetni cicákat. Amikor elmentek, a cicák jöttek, és enni adtunk nekik. Nem csak én, hanem a környéken jópáran adnak nekik enni. (Városban lakom.) Azóta folyamatosan van. Tisztában vagyok vele, hogy ez így nem jó.
Szeretném befogni őket, és ivartalanítattni.
Amikor enni kapnak oda jönnek, de se megfogni, se megsimogatni nem lehet őket.
Hol tudnék segítséget kérni? Tudom, hogy vannak macskabefogó ketrecek, talán még állatorvost is tudnék keríteni aki segítene az ivartalaníásban. De egyedül nem tudom megcsnálni. Vannak erre szervezetek, alapítványok esetleg?
Nagyon szeretném megoldani ezt a problémát! Kitől kérjek segítséget?
Egy menhelynek nem biztos, hogy van csapdája, de nézz körül a facebookon, hátha vannak macskamentők a közelben, vagy írj valamelyik nagyobb csoportnak, hátha vannak embereik felétek.
Egyébként nagyon jól gondolkodsz, végre valaki, aki felfogja, hogy káros a kóbor ivaros macskákat etetni.
Budapesten lakom. Egyszer egy beteg cicát akartam megmenteni (évekkel ezelőtt volt, láttam, hogy beteg), szombati nap volt, reggeltől estig telefonáltam, és estére sikerült találni egy alapítványt. A hölgy aki eljött, hozott egy hordozót, nagy nehezen megfogtuk a cicát, és elvitte egy állatorvoshoz.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nagyon kedvesek a telefonban, de a legtöbb alapítvány nem tudott segíteni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!