Miert mondjak hogy a kutyak koszosabbak az embernel?
Azzal ervelnek,hogy a kutyak egy,mas feneket szimatoljak...
Nem azert,de az emberek(jobb esetben ferfiak) is a nok feneket szimatolják,meg mi egy s mas :D
En a kutsusomat mindennap megmosdatom seta utan...
Szoval szerintem ez eleg hulye erv. Szerintetek?
Az állít ilyet akinek nincs kutyája.
Én kutyáim is tisztábbak némelyik embernél az fix!!
Múltkor bkv-n utazok,fehér kutyum van és egy törcsit leraktam neki,hogy arra feküdjön, egy ember mondta,nagyon helyes,ne koszolja össze a buszt,nevettem egyet majd mondtam,hogy azért raktam le,mert nem akarom,hogy a kutyám koszos legyen és elkapjon vmi fertőzést. Aztán hát nagy döbbentséget láttam az arcokon.Mondom az én kutyám havonta fürdik, hajléktalanok meg a koszos utcán alszanak,nem fürdenek,nem is tudom ki a koszosabb. Sajnálom a csöveseket,de na.
Haha ez jo :D Frappans valasz :D
Hat igen az emberek sokkal budosebbek...
Nyalogatja a saját seggét, aztán végignyalogatja a szőrét...
Macskaszart és bármilyen állat hányását megeszi, a kutya immunrendszere nyilván ehhez adaptálódott és neki ez nem számít koszosságnak. Más faj, más higiéniai szempontok.
Ez nem annyira a fajiságon múlik. A Közel Keleten, ha mi bemennénk fürdeni azokba a folyókba, amikben az ottaniak nap mint nap fürdenek, lehet túl se élnénk. Pedig az ottaniak is a homo sapiens sapiens fajba tartoznak.
Az én kutyáim tutira koszosabbak nálam. A bőrüket pedig tönkre vágná a havi fürdetés, az tuti. A főbb különbség inkább az, hogy embertársainktól sokkal több betegséget kaphatunk el, mint a kutyánktól. Sokan szeretik pl, ha a kutyájuk puszit ad nekik, meg együtt alszanak a kis szőrmókkal, és semmi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!