Nem tudom mi lenne a helyes döntés, szerintetek? Elaltani vagy várni?
15 éves kis testű kutyám van(lassan 16)
egy éve folyamatosan romlik az állapota,nem lát,nem hall már,nekimegy mindennek,sétálni nem lehet vele,csak levisszük hogy intézze el a dolgát.
Enni eszik,de fogy sajnos.
Én napközben m tudom levinni mert fekvésre vagyok itélve,igy nehéz,(babát várok)
Meddig élet igy ez egy kutyának?Mi lenne a jobb?Ha öreg napjain eltengődne még,igaz azt se tudja mi történik körülötte,vagy megváltás lenne neki ha elaludna?
nem támadásokat kérek hanem véleményt.
Annyit még hogy van mégegy ugyanilyen kutyám,az öregnek a fia,szoval nem azért döntenék az altatás mellett mert abba lesz(mikor a fiam született akkor már megvolt mindkét kutyám,szoval gyerek miatt nem pateroltam el eddig se állatot)
15 éve veled van, és nem tudod, jó-e neki? Ennyire nem ismered, vagy csak nem akarod tudni, hogy mi a helyzet? Csak látod rajta, hogy mennyire zavarja, hogy esik-kel (ami amúgy fura, mert a vak kutyák ismerős környezetben tök jól tájékozódnak, ha nem pakolják szét nekik folyton a lakást). A legtöbb kutya amúgy ennyitől nem jön zavarba, ők nem élik meg "cikinek", mint mi. Szóval nézz rá végre arra a kutyára, és lásd is, hogy ő hogy éli meg az életét.
Dokival mikor fogsz beszélni? Vagy ezt a tanácsot figyelmen kívül tervezed hagyni, és ha mész, akkor rögtön altattatni?
Mindenképp kihivom előtte a dokit...
nem pakolunk szét a lakásban,eddig elég jol elvolt,nem ment neki ennyire semminek,de most mindenen átesik,felborul,innen is gondolom hogy romlott az állapota.
annyit látok hogy csak ugy "elvan",nem tudom egyáltalán érzékel-e valamit a külvilágból így,tudom hogy ez nem jo neki,de egyszerüen képtelen vagyok felfogni h megöregedeett...
Ma elaltattuk:(
nem evett és kijött belőle minden,széklete mint a víz,csak nyálka volt:((nem akartam h tovább szenvedjen,így már nem szenved tovább :(((
Uhh sajnálom :(
Most már sokkal jobb helyen van! Nem élet már az egy kutyának ha csak úgy van.Meg mint írtad romlott az állapota.
Részvétem még egyszer:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!