Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudom mi lenne a helyes...

Nem tudom mi lenne a helyes döntés, szerintetek? Elaltani vagy várni?

Figyelt kérdés

15 éves kis testű kutyám van(lassan 16)

egy éve folyamatosan romlik az állapota,nem lát,nem hall már,nekimegy mindennek,sétálni nem lehet vele,csak levisszük hogy intézze el a dolgát.

Enni eszik,de fogy sajnos.

Én napközben m tudom levinni mert fekvésre vagyok itélve,igy nehéz,(babát várok)

Meddig élet igy ez egy kutyának?Mi lenne a jobb?Ha öreg napjain eltengődne még,igaz azt se tudja mi történik körülötte,vagy megváltás lenne neki ha elaludna?

nem támadásokat kérek hanem véleményt.

Annyit még hogy van mégegy ugyanilyen kutyám,az öregnek a fia,szoval nem azért döntenék az altatás mellett mert abba lesz(mikor a fiam született akkor már megvolt mindkét kutyám,szoval gyerek miatt nem pateroltam el eddig se állatot)

2015. szept. 9. 10:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek fájdalmai, én nem altatnám el. Öreg, az igaz, ezért sokat alszik. De ez nálam önmagában nem ok arra, hogy elaltassam.
2015. szept. 9. 18:01
 12/17 A kérdező kommentje:
ahogy irtam,nem lát-hall,ez az egyik gond,nekimegy,leesik,elesik....nem tudom ez igy jo-e neki..
2015. szept. 9. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

15 éve veled van, és nem tudod, jó-e neki? Ennyire nem ismered, vagy csak nem akarod tudni, hogy mi a helyzet? Csak látod rajta, hogy mennyire zavarja, hogy esik-kel (ami amúgy fura, mert a vak kutyák ismerős környezetben tök jól tájékozódnak, ha nem pakolják szét nekik folyton a lakást). A legtöbb kutya amúgy ennyitől nem jön zavarba, ők nem élik meg "cikinek", mint mi. Szóval nézz rá végre arra a kutyára, és lásd is, hogy ő hogy éli meg az életét.

Dokival mikor fogsz beszélni? Vagy ezt a tanácsot figyelmen kívül tervezed hagyni, és ha mész, akkor rögtön altattatni?

2015. szept. 9. 23:20
 14/17 A kérdező kommentje:

Mindenképp kihivom előtte a dokit...

nem pakolunk szét a lakásban,eddig elég jol elvolt,nem ment neki ennyire semminek,de most mindenen átesik,felborul,innen is gondolom hogy romlott az állapota.

annyit látok hogy csak ugy "elvan",nem tudom egyáltalán érzékel-e valamit a külvilágból így,tudom hogy ez nem jo neki,de egyszerüen képtelen vagyok felfogni h megöregedeett...

2015. szept. 10. 06:24
 15/17 A kérdező kommentje:

Ma elaltattuk:(

nem evett és kijött belőle minden,széklete mint a víz,csak nyálka volt:((nem akartam h tovább szenvedjen,így már nem szenved tovább :(((

2015. szept. 24. 12:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Uhh sajnálom :(

Most már sokkal jobb helyen van! Nem élet már az egy kutyának ha csak úgy van.Meg mint írtad romlott az állapota.

Részvétem még egyszer:(

2015. szept. 24. 16:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen nagyon leromlott,és ha már nem eszik onnan nincs vissza:(((köszönöm...
2015. szept. 24. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!