Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kitehetik a kutyámat a panella...

Kitehetik a kutyámat a panellakásból?

Figyelt kérdés
2 éve van kutyám. Minden lakó alá is írt egy beleegyező nyilatkozatot, hogy engedélyezik. Most 2 lakónak az a problémája , hogy szőrős az ablakpárkánya. Mert ki szoktuk rázni az ablakon a szőnyeget stb-t. Azt modnták visszavonják az aláírásukat. Megtehetik ezt?
2010. márc. 12. 12:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Ne rászd ki az ablakon a szőnyeget, leviszed és ott rázod ki,de ezt a kutyaszőr nélkül is így illene...
2010. márc. 12. 12:08
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
tudasd velük h ezentúl nem az ablakon rázod ki a szőnyegedet és megvan oldva a probléma.
2010. márc. 12. 12:23
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg nekik hogy többé nem fordul elő és vidd le ott rázd ki a szőnyeget stb.!Nekem az erkélyre kiteregetett babaruhákra rázták rá rendesen a kutyaszőrt a szomszédaim,gondolhatod hogy örültem neki... szóltam és azóta nem csinálják!Nekem is van kutyám de nem az ablakon rázom ki a plédjét hanem a ház mögött!:)
2010. márc. 12. 12:23
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi a probléma,hogy az ablakon ráztad ki a szőnyeget??!!

Ha több ilyen nem lesz akkor semmi gond,DE

esetleg nem szokott a kutya ugatni nem zavarja a lakókat??

Ha nem zavarja nem tehetik ki a kutyát.

Beszéld meg a lakókkal ,hogy több ilyen nem lesz!

2010. márc. 12. 12:33
 5/27 Akiteki ***** válasza:
87%
Szerintem vegyél porszívót. Azt még nem jelentette fel senki.
2010. márc. 12. 12:41
 6/27 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk(társasház) a szomszédunknak van egy kis tacskó keverék kutyája.

Az a kutya állandóan ugat, éjjel nappal...

Van, hogy arra ébredek, hogy ugat a kutya.

A lépcsőház szőrös, mert gondolom oda szórják a szőrt, meg ha sár van, akkor kis kutya tappancsos a lépcsőház.

Szerintem ha ilyenek állnak fenn, akkor jobb lenne ezen változtatni, mert hát ez nem egy magánház, hogy mindenki úgy él, ahogy akar, hanem itt meg kell tanulni együtt élni.

2010. márc. 12. 12:47
 7/27 A kérdező kommentje:

Van porszívónk kedves 12:41-es, de a rongyszőnyeget és a takarót nehéz kipórszívózni, de köszi a hasznos választ.

És igen, csak ez az egy gondjuk van vele. És itt mindenki az ablakon rázza ki az ágyneműjét meg mindent. Mindennap levinni a ház elé elég problémás lenne. Senki se szokta, pedig sok embernek van a lakótelepen kutyája. Miden másban alkalmazkodom, mert öreg néni lakik alattunk. Nem hallgatok hangosan zenét, nem szoktam házi bulit rendezni stb. Tudom, hogy mivel jár panellakásban élni. De a kérdésem az volt, hogy csak emiatt törvényesen ki lehet e tetetni innen a kutyát. Kérem , aki tudja erre a választ az válaszoljon. Köszönöm. És köszönöm a többieknek is a választ.

2010. márc. 12. 13:07
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Kompromisszumot kell kötnöd, és neked is alkalmazkodni kell, a kutyád érekében is. Ez kertes háznál is így van. Nekem is volt problémám a szomszédokkal, és amikor szóltak, megértettem és igazat adtam nekik. Minden erőmmel igyekeztem megszüntetni a számukra zavaró körülményeket, bár nekem az ugatás miatt nehezebb dolgom volt, mint neked. Még kutyaugatásgátlót is vettem 60.000 Ft-ért, bár őszinte legyek, nem vettem észre, hogy bevált volna. Én azt vettem észre, hogy a szomszédaim mivel értelmes, nem rosszindulatú emberek, amikor látták az igyekezetemet, ha nem is sikerült tökéletesen csöndre bírni a kutyusaimat, már ettől lehiggadtak. De mint mondtam, tényleg mindent megteszek, hogy ne zavarják őket nagypofájú kutyijaim, inkább nem megyek sehova. Sőt, ha hajnalban kell elmennem olykor, akkor van egy kutyabébiszitterem, akinek fizetek azért, hogy őrködjön a renden legalább reggel 8-ig. Csak példaként írtam, hogy ehhez képest a te problémád nem tűnik olyan nagynak, és ha a szomszédokhoz megértően állsz és nem hőbörögsz, ha normális emberek, akkor le fognak higgadni.
2010. márc. 12. 13:12
 9/27 anonim ***** válasza:
85%

Én amúgy nem hiszem, hogy panellakásban csak engedéllyel lehet tartani kutyát. Tudtommal 1 kutyát még panelban is megenged a törvény. Semmiféle engedély szükségességéről nem tudok. Lehet hogy én vagyok tájékozatlan, az csak jó, ha aláírta mindenki, de szerintem törvény szerint nem szólhatnak bele, hogy van-e 1 db kutyád vagy nincs.

(Előző voltam.)

2010. márc. 12. 13:16
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
13:16-os jól tudja, nem tehetik ki a kutyádat!
2010. márc. 12. 13:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!