Kitehetik a kutyámat a panellakásból?
Ennyi a probléma,hogy az ablakon ráztad ki a szőnyeget??!!
Ha több ilyen nem lesz akkor semmi gond,DE
esetleg nem szokott a kutya ugatni nem zavarja a lakókat??
Ha nem zavarja nem tehetik ki a kutyát.
Beszéld meg a lakókkal ,hogy több ilyen nem lesz!
Nálunk(társasház) a szomszédunknak van egy kis tacskó keverék kutyája.
Az a kutya állandóan ugat, éjjel nappal...
Van, hogy arra ébredek, hogy ugat a kutya.
A lépcsőház szőrös, mert gondolom oda szórják a szőrt, meg ha sár van, akkor kis kutya tappancsos a lépcsőház.
Szerintem ha ilyenek állnak fenn, akkor jobb lenne ezen változtatni, mert hát ez nem egy magánház, hogy mindenki úgy él, ahogy akar, hanem itt meg kell tanulni együtt élni.
Van porszívónk kedves 12:41-es, de a rongyszőnyeget és a takarót nehéz kipórszívózni, de köszi a hasznos választ.
És igen, csak ez az egy gondjuk van vele. És itt mindenki az ablakon rázza ki az ágyneműjét meg mindent. Mindennap levinni a ház elé elég problémás lenne. Senki se szokta, pedig sok embernek van a lakótelepen kutyája. Miden másban alkalmazkodom, mert öreg néni lakik alattunk. Nem hallgatok hangosan zenét, nem szoktam házi bulit rendezni stb. Tudom, hogy mivel jár panellakásban élni. De a kérdésem az volt, hogy csak emiatt törvényesen ki lehet e tetetni innen a kutyát. Kérem , aki tudja erre a választ az válaszoljon. Köszönöm. És köszönöm a többieknek is a választ.
Én amúgy nem hiszem, hogy panellakásban csak engedéllyel lehet tartani kutyát. Tudtommal 1 kutyát még panelban is megenged a törvény. Semmiféle engedély szükségességéről nem tudok. Lehet hogy én vagyok tájékozatlan, az csak jó, ha aláírta mindenki, de szerintem törvény szerint nem szólhatnak bele, hogy van-e 1 db kutyád vagy nincs.
(Előző voltam.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!