A magyar amstaff tenyésztők hol vágatják kutyáik fülét?
Ugyan.. meg lehet nézni a magyar kenneleket, mind vágat fület. Csak nem mindegyik kutyának. Rengeteg PROFI magyar orvos a mai napig elvégzi a kupírozást. Minőségi munkát végeznek, viszont ezt meg kell fizetni.
Érdekes módon a farokvágásról nincsenek szentbeszédek stb, mert az legális..
Egy vágatlan fülű amstaff tulajdonosa.
Tenyésztőknek meg vannak az orvosaik erre,sőt aki szerintem a határokhoz közel lakik akár külföldön is elvégezteti. Mivel vannak országok ahol lehet vágatni.
Viszont vannak olyan országok ahol kiállításon már nem megengedett így a Doberman is füllel és farokkal indul a kiállításokon. De ennek szerintem utána is lehet nézni.
Viszont mivel Magyarországon tiltott,így mindegyik orvos ellenkezni fog,még aki pl tenyésztőnek csinálja is.Mivel könnyen feljelenthetik.
Így vagy staffi gazdiktól érdeklődj vagy pedig tenyésztőknél.
Csak vigyázni kell,mert én annyi olyan staffit,dobermannt láttam amelyeknek nagyon elcseszték a fülvágást,hogy borzasztóan néztek ki.Akkor már maradtak volna "fülesek" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!