Van olyan film amiben Dobermann szerepel?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van,csak a film címét nemtudom,és ha tudtok még olyan filmeket amiben dobik szerepelnek légyszi írjátok már le pls.2010. márc. 11. 19:40
11/20 anonim válasza:
a steve martin-os az az örömapa lesz:)
12/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,minden olyan filmet leszedek amiben dobi szerepel ^^).
2010. márc. 12. 07:00
13/20 anonim válasza:
Kutyám Jerry Lee 2, Magnum, Tolvajtempó, Kaptár 1-2. Utóbbi 2 horror.
14/20 anonim válasza:
A falka c. filmben is van dobi.
15/20 A kérdező kommentje:
Még1x köszi mindenkinek,ha van még valami akkor irjátok le nyugodtan.
2010. márc. 13. 08:37
17/20 anonim válasza:
A Yamakasi első részében is szerepel két dobermann. Nagyon szépek. A Jerry Lee kettőben is na azt imádom. Amiatt a film miatt (is) szerettem bele a fajtába. Igen az Örömapa egy kettőben is van két nagyon szép dobermann.
18/20 anonim válasza:
1972-es film a címe Doberman Gang.(youtbon van fent vidi)
Egy másik film amiben szintén dobi szerepel sajna nem tudom a címét,arról szólt hogy egy dobit kutyaviadalokra vittek,mindig nyert,és sikerült megszöknie és rendes gazdái lettek,ha valaki tudja a címét,az lécci írja le.
19/20 anonim válasza:
20/20 anonim válasza:
Columbo: Gyilkosság telefonhívásra
The Amazing Dobermans
The Daring Dobermans
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!