Van olyan film amiben Dobermann szerepel?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van,csak a film címét nemtudom,és ha tudtok még olyan filmeket amiben dobik szerepelnek légyszi írjátok már le pls.2010. márc. 11. 19:40
2/20 anonim válasza:
Igen a Dobermann.:) Valami akció, krimi thriller horror féleség volt.
Magnum.
Nekem ennyi jut eszembe.
3/20 anonim válasza:
Hirtelen csak a Jerry Lee 2 jut eszembe:
4/20 anonim válasza:
Volt régen egy horror,Zoltán,Drakula kutyája volt a címe.
Ebben egy kék dobermann szerepelt.
5/20 anonim válasza:
volt valami steve martinos film, csak nem tom mi a címe. :D
6/20 anonim válasza:
Ezt nem mondod komolyan??? Pont ma gondoltam arra, hogy ezt a kérdést kiírom... Honnan tudtad, hogy erre gondoltam ha??? Ja, kutyám jerry lee.
7/20 anonim válasza:
Tudok egy animációs filmet, a Fel! ( [link] abban az egyik beszélő kutya egy doberman. :)) (nagyon aranyos mese, érdemes megnézni. :-))
8/20 anonim válasza:
tolvajtempó!!
mikor kergetik a 2 tesot a niggerek asszem,akkor az egyik csáko beesik egy kennelbe aztán ki van irva a kutyaházra hogy:BEAST kirohan egy kis dobi megnyalja az arcát,de ott van a kicsinek az anja is, az meg morog mint állat,
9/20 anonim válasza:
Szuperhekusok meg talán az Aladinban is Dobit fog a kövér szakállas emberrabló
10/20 anonim válasza:
az utolso cserkészben 2-ö is van anak a vén foszernak, aki saját magát robbntja fel valmi táskával vagy mi,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!