Honnan szerezzek havi 5000 forintot kutyasulira?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, találtam egy nagyon jó kutyasulit, 5000 forint havonta, és az anyukám nem tudja fizetni (hárman élünk egy fizetésből + a kutya). Szerintetek honnan szerezhetnék 5000 forintot havonta? :S
Köszi előre is.
2010. márc. 11. 18:26
13/37 anonim válasza:
ma 18:54-el én is egyetértek!!Minek még egy plusz teher,mikor hárman is nehezen éltek meg,Édesanyád meg a belét kihajtja?Amit a kutyára kell költeni azt magatokra is költhetnénétek...és ha majd jobban megy akor kell kutyét vállalni!! második voltam...
14/37 anonim válasza:
Héé,ki pontozott le??
18:39-es vagyok
15/37 anonim válasza:
16 éves kor alatt nem lehet hivatalosan diákmunkát vállalni, ezt kár is kisgyereknek ajánlgatni.
16/37 anonim válasza:
18.56. Nyugodtan, én már nálad megnyomtam...:)))
17/37 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg, csak nem értem miért kell rögtön baszogatni az embert. :S És úgy mellékesen: nem pontoztam le senkit...
2010. márc. 11. 19:02
18/37 anonim válasza:
Vállalj szórólapozást! Azzal össze tudod szedni a pénzt!
19/37 anonim válasza:
Sztem. természetes ha egy családnál van valamilyen állat ha szegény ha gazdag ,sztem nem valami hú de nagy összeg eltartani egy kutyát... Manapság vannak nagyon olcsó kutyatápok is + még a maradék ételt is megeszi... Ne foglalkozz azokkal akik azt mondják ,h minek kutya ha úgyis szegények vagytok... Mindenkit megillet a jog ,h lehessen egy házi kedvence...
Pénz ügyben Kb. amit előttem leírtak , kutyasétáltatás stb.
20/37 anonim válasza:
Mármint a kutyasétáltatós szorólapos öregek segítője,miért kellet lenyomni,he???18:39-es!!!Mikor kicsi voltam köveket festettem,kiraktam a ház elé és valaki ledobott éte 20 ft-ot.De örültem-ezt csak viccnek írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!