Honnan szerezzek? Nagyot már nem is találni?
Figyelt kérdés
Mindegy milyen csak kölyök legyen még és és nagyra nőljön ha keverék lehtőleg németjuhász,dog,írfarkas,kaukázusi, vagy mindeggy csak nagy legyen2011. máj. 9. 19:05
1/7 anonim válasza:
Menhely, sintértelep.. Annyi van, hogy válogatni lehet! Vagy internet, google a barátod millió hirdetés van ahol ingyen vihetsz keverék kiskutyákat, általában az egyik szülőt ismerik is így tudsz következtetni. De menj el először a közeledben lévő menhelyre/gyepire és nézelődj! Lesz kiskutya hidd el! A méretére tudsz következtetni, a testfelépítéséből és a mancsa méretéből is!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi de sehol nincs nekem megfelelő csak ilyen golden meg hasonlók vannak amit én meg nem szeretek. Ja és egyébként fejér megye a határ
2011. máj. 9. 19:12
4/7 A kérdező kommentje:
Ágika 86 nem találok a beállításaimnak megfelelő kutyát
2011. máj. 9. 19:14
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves előző őt már én is néztem de ő már felnőtt és nincs valami jó körülmények között...
2011. máj. 9. 19:21
7/7 anonim válasza:
Nézd, ha tiszta környezetből, minőségi kutyatápon felnevelt emberbarát kiskutyát szeretnél, akkor egy (igazi) tenyésztőnél keresgélj. Keverék nagy testű kölyökkutyát nem fogsz díványon, arannyal szegélyezett párnák közt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!