Miket szerezzek be nekik, és hogy találjak nekik gazdit?
Figyelt kérdés
Befogadtunk egy terhes kutyust.Meg is szült 27-én négy kutyust.Olyan közepes termetűek.Miket vegyek a kutyáknak,és mivel együtt adjuk el őket.Nincs sok pénzem de nem tudom mi kell neki!Egyébként 13 éves vagyok2011. ápr. 5. 17:07
1/6 anonim válasza:
adj fel hirdetést neten kutyás oldalakon hogy gazdit keresel kiskutyáknak (lehetőleg ingyen ajándékozd el őket mert keverék kutyákért nem igen adnak pénzt), ha nagyobbak lesznek akkor addj nekik féreghajtót.
2/6 A kérdező kommentje:
Jó és ha mi beoltatnánk a kicsiket meg féreghajtó meg az etetés plusz kezdőcsomag akkor annak az árát elkérhetnénk?
2011. ápr. 5. 17:27
3/6 anonim válasza:
Adj fel hirdetést a Topaprón,Jófogáson stb.Nem árt róluk majd feltenni képeket-hátha így könnyebben beléjük szeret valaki!Szerintem egyenlőre csak a féreghajtót adasd be....aztán majd meglátjátok!
4/6 anonim válasza:
Hát nem hiszem, hogy nagyon fizetne valaki érte, főleg ha nem is fajtatiszta kutyusok, a menhelyek is tele vannak...maximum ajándékba próbáld adni őket, több esélyed van...
5/6 anonim válasza:
Szerintem amennyit rájuk költesz annyit elkérhetsz, ez így teljesen korrekt.
6/6 anonim válasza:
Féreghajtás, oltások és chip. A chip törvény szerint kötelező, ha elajándékozod akkor is. Legfeljebb azt az összeget kérheted el értük, amit ráköltessz, de még így is nehéz lesz eladni, hiszen keverékhez bárki ingyen hozzájuthat. Gyanítom, hogy a végén veszteséggel fogtok kijönni ebből. Amúgy nagyon szép dolog, hogy befogadtátok és hogy megpróbáltok gazdit találni a kicsiknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!