Kutya tömegnövelő?
Figyelt kérdés
Néztem a világ legnagyobb Pitbullját a Youtubon és láttam hogy nyomatják neki a kutya tömegnövelőt.
Nekem van egy Staffim és arra gondoltam hogy kiprobálnám rajta, csak félek hogy valami baja lesz... Nos van valakinek valami tapasztalata ? Baja lehet a kutyámnak ? PLs
2015. szept. 1. 09:30
1/6 anonim válasza:
Kicsi a pocsod?
Semmi baja nem lesz, csak az 5evvel korabban hal meg. Idiota
2/6 anonim válasza:
Jajj öcsémuram, kicsit tanulj inkább, és az eszeddel villogjál, ne a kutyáddal.
3/6 anonim válasza:
Sajnalom a kutyad hogy ilyen "gazdaja" van..
4/6 anonim válasza:
A "kutyatömegnövelő" kb az embereknél a koxnak felel meg. Szerinted egészséges?
Olyan szinten tönkrecseszi a kutya szervezetét hogy csak na.
5/6 anonim válasza:
Emberét is tönkreteszi, nemhogy egy kutyáét...ha már farokpótléknak vetted a kutyát, akkor legyél már annyira kicsit gerinces vele szemben hogy tisztába teszed magad az alapokkal(is).
6/6 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy ezek nem egyeznek az emberi tömegnövelőkkel. Mert az emberi tömegnövelő szénhidrát és fehérje keveréke, koncentrált bevizsgált élelmiszer.
Ez viszont telis tele káros anyagokkal, vegyületekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!