Létezik kimondottam kutya tömegnövelő? Vagy olyasmi, amitől nagyon izmos lesz, ha közben futtatják is? Ha igen, akkor linkeljetek már ilyen oldalt!
Ha ki akarod nyírni a kutyád akkor hajrá!!
De nem ajánlom, mert semmi garancia rá, hogy használ és még akutya szerveit is tönkreteszi.
Azok a pittbullok két okból izmosak
Amerika típusúak és/vagy EDZIK őket. Ennyire egyszerű. Megfelelő táplálás és edzés. Semmi több.
három gyönyörűen izmolt pit bullunk van itthon.
elmondom a dolog titkát:
1. jó genetika (a juhászkutyámat akármennyit edzhetném, nem lennének ilyen izmai)
2. megfelelő edzés (előkészítő tréningek, edzések fokozatosan emelve a terhelést, majd pihenő időszak, mert feszítetten szálkás nem lehet sokáig egy huzamban a kutya)
3. megfelelő kaja (esetünkben hús, zöldségek, gyümölcsök)
tömegnövelőt amerikában láttam (mármint neten) kifejezetten kutyák részére, egyrészt jó drága, másrészt én nem használnám. magam sem ennék ilyen kiegészítőket, a természetes cuccokban hiszek. amúgy meg csak úgy, brahiból fölösleges egy kutyát kiszálkásítani, ha versenyre készíted, az ok, de akkor is csak a versenyszezon idejére, utána kell hagyni pár hónapot regenerálódni (pl. most a télen).
egyébként jól mondják azt is, hogy a futtatástól pont nem lesznek dagadó izmai. nézz csak meg egy maratoni futót, meg egy súlyemelőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!