Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kis termetű kutyák miért...

A kis termetű kutyák miért sipákolnak egész nap? A gazdijukat ez nem zavarja?

Figyelt kérdés

A környéken több kertben is van kisebb termetű kutya, és egész nap nyüszögnek, vagy ugatnak vékony hangon.

A nagyok, mint pl. az enyémek is csak akkor ugatnak, ha van mit. Ez nem csak az én észrevételem, más ismerősöm is panaszkodik, hogy nem tud aludni a környékükön lévő zsebkutyától.

2015. aug. 31. 09:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A legtöbb kistermetű kutya jelzőkutyának lett eredetileg kitenyésztve. Az volt a feladatuk, hogy figyeljenek minden gyanús hangra és az ugatásukkal hívják fel a gazda vagy a velük együtt tartott nagytermetű házőrző figyelmét. Ez nem kisebbségi komplexus a részükről, egyszerűen a fajtájukból adódó elemi ösztön.
2015. szept. 1. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Veronika kérlek ne általánosíts,ha nem láttál tenyésztőtől vásárolt,nevelt csivavát,aki valóban kutyaként van nevelve és nem Paris Hilton ölebe. Köszi! Baromi nagy tévedés van a világban a csivavák felől csak, mert az emberek gyerekként kezelik a kistermetük miatt őket és olyanok lesznek amilyenek v. szapitól vásárolt,ideg gyenge... persze emiatt mi normális csivisek szívunk,mert amikor a 223. ember is mosolyogva megkérdezi tőlem,h. "Ő ilyen kis harcias,ugatós,pörgős ugye?" akkor agyfaszt kapok. Igen én magam is szemtanúja voltam,hogy vannak neveletlen kutyák,de nem bélyegeztem meg attól 1 fajtát... :D
2015. szept. 1. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!