Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tépjem ki a yorkim...

Hogy tépjem ki a yorkim füléből a szőrt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%
a f@sznak kell kitenyészteni ilyen szobasz@r kutyákat. Legszívesebben a turmixgépbe látnám mikor így lendülnek a kések... gillettel borotváld le az egész kutyát, jót tesz neki. aki egyetért velem pontozzon fel :)
2010. márc. 10. 20:25
 12/17 anonim válasza:
Valóban ki kell tépni a kutyák füléből a szőrt, ha valaki valamit nem tud akkor pedig inkább maradjon csöndben! A kutyáknak ugyanolyan szőrös belül a fülük, mint kívül. Fontos belőle kitépkedni (csak tépni lehet) mivel ha ezt nem teszed meg akkor begyullad neki, és az nagyon fáj. Én azt javaslom, hogy ezt bízd állatorvosra, vagy kutyakozmetikusra, az én Havanesemnek is a kozmetikus szokta kiszedni.
2010. márc. 11. 08:53
 13/17 A kérdező kommentje:

értem. köszönöm a válaszokat azoknak akik normálisan tudnak beszélni és értenek is hozzá. (:

a többieknek meg csak annyi h ha nem bírjátok ezt a kutyát akk mit kerestek egy ilyen helyen... -.-' szánalom...

2010. márc. 15. 07:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Mindenképp ki kell szedni,mert begyullad!!!

Én amúgy szemöldök csipeszzel tépem,de sokszor tompa végű ollóval csak simán rövidre vágom és hetente legalább 1x virbac fültisztító folyadékkal pucolom. Ha vágod, természetesen a levágott szőrszálakat csipesszel halászd ki és tisztogass.

Ha nem megy,kozmetikus, állatorvos!

2010. jún. 11. 00:35
 15/17 A kérdező kommentje:

szóval elég ha csak levágom ott a szőrt? :O

köszönöm a választ!

2010. jún. 11. 07:31
 16/17 anonim ***** válasza:
a szőrtépés nem fáj a kutyáknak.. nem is érzik és tényleg ki kell-.-
2010. aug. 22. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
És az Amstaffnak is?
2012. dec. 31. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!