Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyenkor mit lehet tenni?

Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy kiskutya esész este alig alszik vonyít meg ilyenek ,de a napot meg átalusza..gondoltam nem hagyom aludni és akkor alszik este,viszont sajnos csak elalszik állandóan :)) mit tegyek,hogy mindkettőnknek jobb legyen? :) nem rég van nálam.3 napja
2015. aug. 17. 15:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Na jó Akumi, hagyjuk ezt, mert olyan elvakult vagy a felnőtt kutyákkal, hogy még egy vakond is jobban lát nálad. xD Ahhoz képest, hogy állításod szerint nem tartod őket tökéletesnek, eddig csak jót mondtál róluk, a kölykökről meg mindenféle borzalmat. 24 órás meló?? Hol élsz te? Láttál már közelről kölyökkutyát egyáltalán? xD Nekem pl a kutyán kívül is van életem thank you very much, ne adj isten tanulok vagy dolgozom is! :O Ha nem érek rá és azt gondolom valami bajt okozhat, akkor olyan helyre rakom ahol nem tud! Problem solved. Az itt válaszolók elfelejtik, hogy a kutyák többsége még mindig kertesházban él (annak ellenére, hogy velem itt már közölték, a magyarok szinte mind panelban élnek xD), de házban is meg lehet oldani. A macskám több kárt okozott mint a mostani 3 kutyám kiskorában. A pihenés meg nem kívánságműsor, mert ha dolgozok, tanulok, vagy a wc-n ülök akkor nincs mit tenni, akkor ha megszakadok sem tudok vele foglalkozni, muszáj túlélnie. Jó arc, együttműködő kiskutya alig van?? Ne haragudj de szerintem nyugodtan bevallhatod, hogy sátánfattyaknak tartod a kiskutyákat, nincs ezzel semmi baj (?) csak ne úgy reklámozd már mint valami tuti, egyetemes igazságot ami még vicces is. Egy egészséges lelkületű 8 hetes kiskutya mi más lehetne mint jó arc és együttműködő? El nem tudom képzelni. Hisz ezért alkotta meg őket az ember. Szerencsétlen nem azért ugat este vagy rágja meg a kábelt, mert gonosz, csak mert még nem tudja, hogy nem szabad. Senki sem születik tökéletesnek. Amúgy meg ha saját bevallásod szerint nem bírod a megpróbáltatásokat és emiatt felteszem nincs is tapasztalatod kölyökkutyákkal, amit a sok butaság is alátámaszt amit róluk mondasz, akkor miért válaszolsz? Én pl nem megyek osztani az észt, hogy miként kell rehabilitálni a 10 évig harcolatottt pitt bullokat, mert én a kiskutyákban és a problémák ki sem alakításában hiszek, meg őszintén teljesen hidegen is hagy a téma. Vagy most mégis mi haszna volt a válaszodnak? Majd szerinted fogja a kutyáját és visszaviszi? Már megvan és a problémát kell megoldani amiben a te viccességed sokat nem segített.
2015. aug. 18. 16:22
 12/12 anonim ***** válasza:
49%

Ahhoz képest, hogy Akumit azzal vádolod, hogy elvakult a felnőtt, menhelyi kutyákkal, te is csak a kölyköket tudtad eddig dicsérni, a felnőtt befogadott kutyákat pedig csak problémásnak beállítani. Sőt, "hidegen hagy a téma". Miben különbözik a te érvelésed Akumiétől szerinted?

Állításod szerint mindig csak kölyökként kerültek hozzád a kutyáid, tehát semmi személyes tapasztalatod nincs abban, hogy a felnőtt menhelyi kutyák hogyan viselkednek, de szerint millió probléma van velük és félre lettek nevelve. Ha nincs tapasztalatod, akkor mi alapján mondod ezt? Megint egy olyan dolog, amit másban kifogásolsz, de nálad rendben van.

"Egyszer már kitalálhatnátok valami olyan reklámot a szegény felnőtt örökbe fogadható kutyáitoknak" eddig tudtalak komolyan venni, innentől átmentél támadóba és ledegradálóba. Ezzel a hozzáállással nem lett szimpatikus egyetlen érved vagy nézeted sem.

2015. aug. 19. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!