Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eltanácsolták a kutyámat a...

Eltanácsolták a kutyámat a kutyasuliból, mert nem lehet visszahívni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 09:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért írtam Pestet, hogy ide gyere bármelyik iskolába. Az csak egy példa volt.

Végül is, ahogy kiveszem az írásodból, egy sportkutyás táborban voltál te, aki még igazán kezdő kutyás vagy, és nem ismerted az ott lévők elvárásait?

H-val kezdődött a tábor neve?

Mindenesetre a leminősítés és a hangnem, meg a rúgás említése az ilyen helyen sem elfogadott.

Egyáltalán, milyen fajta és mennyi idős a kutyád? És hol laksz?

2015. aug. 16. 22:22
 32/37 A kérdező kommentje:
Nem írhatok több kommentet, mert csak a kutya fajtáját írtam meg, és felszólítást kaptam a moderátoktól, hogy nem ment át a komentem a trágárságszűrőn. Bár egyetlen trágár szót nem használtam, nem szidtam senkit, így nem tudom, mit vétettem.....de nem tudok mit tenni(:
2015. aug. 16. 23:00
 33/37 anonim ***** válasza:
53%
Valaki jelentett, hogy miért? Szégyen.
2015. aug. 16. 23:14
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írhatnál több kommentet, akkor ezt sem írhattad volna ki, nem? :D Ennyire sose voltam még kimoderálva... :)
2015. aug. 16. 23:23
 35/37 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Eltanácsolták a kutyámat"

"De úgy gondoltam, ezután nem viszem többet"

"de itt nem szabad egymáshoz engedni a kutyákat, mert a kutya csak a gazdájával lehet, se futtató, se közös séta"

"egy kirándulás egy zárt táborban, és minden kutya szabadon volt"

Csak nekem ellentmondásos, amiket írsz?

2015. aug. 17. 09:37
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális kutyás azért olyat soha a büdös életben nem mond,hogy egy kutyát el kellene altatni,csak mert neveletlen.Nem szeretném most elmondani az ilyen emberekről a véleményem,mert nem lenne szép.Undorító az ilyen hozzáállás.Egy ostoba majom,aki ilyet mond.Bármikor meg lehet nevelni,bármikor el lehet kezdeni,nyilván minél később,annál nehezebb,de NEM lehetetlen.
2015. aug. 17. 10:45
 37/37 A kérdező kommentje:

Andizsuzsi, igen, ellentmondásos. Az eltanácsolták, így valóban nem állja meg a helyét, mióta járunk (8 hónapja), mindig az én kutyám a negatív példa. Minden alkalommal elmondják, ez a kutya olyan hülye, hogy nem kellene idehordani, mert a gazdája (én), nem értem meg, hogy a kutyát nem "ajnározni" kell, hanem legalább 2 hétre ki kellene kötni, legalább 5 napig nem kellene neki enni adni, mert akkor nem lesz ilyen barátságos, haragudni fog a világra, és csak egyetlen embernek fogadhat szót, a gazdájának (nekem). Mi viszont családi kutyának vettük, ezért gyerekszerető, családszerető kutyát neveltünk belőle.

Az eddigi negatív hozzáállás ellenére hordtuk a suliba, mert szeretnénk, ha egy kiképzett , engedelmes kutya lenne, de ott a többi kutya mind ügyes, mind csinálja a gyakorlatokat, mert kutyasuli előtt legalább két nappal már nem kapnak enni, hogy kellőképpen motiváltak legyenek.

Szóval így értettem az eltanácsolást, a mi kutyánkban nem látnak semmi perspektívát, a mienk tulajdonképpen egy kudarc.

Az a másik oldala a dolognak, hogy otthon én naponta foglalkozom vele, megcsinálja a feladatokat, ül, fekszik, marad, hívásra hozzám jön, ha kimegyünk a kapun, akkor is bejön azonnal, ha hívjuk.

Viszont a nagy gond, ha macskát lát, vagy kutyát, nos, akkor valóban nem tudom visszahívni.

A kutyasuliban is általában megcsinálja a gyakorlatokat, ott mindig behívható, de soha még meg nem dicsérték, mert pl. mikor leül mellém, nem mindig pont páthuzamosan ül le, vagy visszahíváskor néha nem pont szemben, ilyenkor is ő a hülye idióta kutya.

A másik meglátásod is helytálló, soha nincsenek szabadon a kutyasuliban, de ez egy rendkívüli alkalom volt, egy kirándulás, ahol minden kutya szabadon volt, mindegyik játszott, ezért mertem elengedni. DE azt tudtam, hogy soha nem bánt senkit, tényleg csak játszani akart. De akinek a kutyájához odament, az egy versenykutya, a gazdája gyűlöli az enyémet, mert szerinte egy nyomorult elkényeztetett dög. Az övé tényleg remekül teljesít, sok versenyt nyert már, mindenhol 2., 3., 5. szóval nagyon okos. Viszont nem egyszer láttam már az edzést, ha csak 4-5 fokkal kijjebb ül le, már verik bottal, ha nem elég közel ül le,cipőorral hatalmasakat rúgnak bele, kisebb hibáért a fülét úgy megcsavarják, hogy nekem fáj. Az tény, hogy nem sír a kutya, lehet, hogy nem is fáj neki?

Nos, ezért írtam, hogy eltanácsolták, mert szeretnék, ha elvinném, és azt hiszem, tényleg jobb lesz. Ja, és fizetek én ezért, a kutyasuli nem jótékonysági intézmény, csak mondom közel-távol nincs másik.

Szóval jól láttad az ellentmondást, de a teljes storyt nem akartam itt leírni.

2015. aug. 17. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!