Eltanácsolták a kutyámat a kutyasuliból, mert nem lehet
visszahívni, mit tegyek?
Lehet, hogy a helyzet tényleg az, hogy a kutya kezdettől fogva "elkényeztetett" volt és most (feltételezem, hogy "kamaszkorban" van) már kissé belenőtt a falkavezér szerepébe, ahonnan nehéz kibillenteni és csak nagyon kemény tartással lehetséges. Vagy keresel más iskolát, vagy mégis csak te leszel kénytelen megfogadni a jobban hozzáértő tanácsát és keményebb leszel. Ha nem te leszel a falkavezér, akkor a kutya egy idő után kezelhetetlenül agresszív lesz, aminek súlyos következményeivel már most számolni kell.
2015. aug. 16. 10:00
Légyszi írd meg ennek a híres (hírhedt?) sulinak a nevét! Most már kíváncsi vagyok, hol divat ez a bánásmód.
2015. aug. 16. 10:03
13/37 A kérdező kommentje:
Szóval egy átlagos, családi kutyáról van szó. Pici korától szocializáltuk kutyákhoz, es mivel sok pici gyerek is van a családunkban, hozzájuk is. Agresszivitást, morgást még sosem hallottunk tőle. csak játékos, minden kutyával játszani szeretne. Itt viszont nem mehetnek egymás közelébe sem a kutyák.
Ez milyen kutyaiskola? Hol van pontosan? Szeretném meglátogatni, nem bírom az állatkínzást...:)
2015. aug. 16. 10:15
15/37 A kérdező kommentje:
A kutyasuli nevét nem árulhatom el.Valóba megkaptam már, hogy elkényeztetem a kutyát, mert jutalommal erősítem a jó cselekedet, és csk rászólok:NEM! ha helytelenül viselkedik.Otthon ez többnyire működik.
azt hiszem, keresek egy másik kutxasulit
Nem olvastam a válaszokat, de az az érzésem, hogy nem értenek a saját szakmájukhoz.
2015. aug. 16. 10:30
Nekem ez a rörténet nem kerek. Miért ne lehetne megmondani, melyik kutyaiskola ez? Gondolom nyitott, bárki beiratkozhat. A módszereik is nyilvánosak.
2015. aug. 16. 10:36
Nyugodtan elmondhatod melyik iskola az, hiszen nem írtál alá semmiféle titoktartási nyilatkozatot. Az emberek pont azért vannak itt, hogy egymásnak tanácsot adjanak és ebből látnánk, hova nem szabad kutyát vinni.
Amúgy meg ha nekik ez a módszerük, akkor vállalják is fel. Undorító banda.
De most már én is kíváncsi vagyok melyik suli az.
2015. aug. 16. 10:40
Szerintem kicsit kiszínezte a történetet, ezért nem árulhatja el :)
2015. aug. 16. 10:46
"Ha a kutya nem tökéletesen végzi a gyakorlatot, rácsapnak bottal... jól belerúgnak cipővel"
"De jól működik... Nem a kutyasuli a hibás, hanem én"
Na, hozzád sincs több kérdésem:((
AZONNAL válts iskolát, és válts sürgősen szemléletet is! Ne hagyd, hogy átmossák az agyad és még te szégyelld magad! Az ilyeneket tényleg fel kellene jelenteni és bezáratni! Brr!!
(Még ha kicsit kiszínezte is, akkor is elfogadhatatlan.)
2015. aug. 16. 11:18
Kapcsolódó kérdések: