Hogyan lehet a kutyát a legolcsóbban etetni?
Ne értsetek félre, nem akarok az ételen spórolni. Viszont jelenleg van 3 nagytestű ( 57.50.52 kg) és 2 közepes testű ( 25 és 38 kg) kutyám, örökbefogadhatók. Amolyan önkéntes kutyamentő-menhely a házam udvarán.
Havonta a Josera Festival-ból rengeteg kell nekik és nem tudom, hogy meddig engedhetem meg magamnak, hogy drága tápot vegyek nekik.
Hússal olcsóbban kijönnék? BARF módszerrel? Vagy maradjak a Joseránál. Nem akarom, hogy betegek legyenek addíg még nem találnak új gazdát.
Én Darling, Friskise, chepi táppal és házi koszttal etetem. Köszöni jól van... Úgy ugrál mintha kenguru hússal etetném.
Szoktam venni tonhalpasztát, pisztrángot, lazac steaket is, csak valahogy mindig megeszem mielőtt a kutya elé kerülne...
Például? ÉS hol lehet beszerezni?
Vettem a tescoban Vahur tápot, de az pl meg se ette a kutya...
Ja és nem fogok BARFot főzni a kutyának. Nálam a kutya az kutya...
56%-os
Látszik mennyire értesz a kutyákhoz.
1. A Friskies, Darling, Chappi táp az alja kategória, a Vahúr talán még rosszabb. Normális kutyatartó egyiket sem adja a kutyájának.
2. A "BARF-ot nem főzni kell". Ez a nyers koszton való tartást takarja.
Válaszolva a kérdésre:
Én ezt ajánlom:
Nagyon jó az összetétele, megkockáztatom, hogy még a Joseránán is jobb és feleannyiba kerül.
A kutya csak ha húst kapna megdöglene. A bélflóra fenntartásához az is kell, hogy a zsákmányállat belének tartalmát is megegye.
Ebből hány kg 5000 ft?
56%-os
A BARF etetés NYERS etetést jelent, nem csak húst, hanem zöldségeket és gyümölcsöket is. Miért kritizálsz valamit, amikor arra sem veszed a fáradtságot, hogy utánaolvass?
"Ebből hány kg 5000 ft?"
Ezt is csak el kellett volna olvasni:
": A TASAK TARTALMA 12 kg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!