A kutyám nem eszi a prémium tápot (Brit premium száraz táp). Mit tegyek? (Úgy szoktam etetni, hogy reggel száraz tápot kap, este pedig húst és hasonlókat) Van egyéb ötletetek az alábbiakon kívül?
Eddig ezekkel próbálkoztam:
1. összekeverve másik száraz táppal, amit viszont szeret(Chappi) eredmény: szájába vett mindkét fajtából néhányat, a Britet kiköpdösi, a többit megeszi
2. párizsiba csomagolva eredmény: addig forgatja a szájában, míg a párizsit megeszi, a britet kiköpi
3. szokott kapni farhátat, és annak a levével kicsit leöntve eredmény: egyáltalán nem eszi meg
4.ha nem eszi, elveszem előle eredmény: nem érdekli, mert tudja, hogy este vacsorára kap finomabbat
-kézből adva, a szájához közel tartva, elveszi, és elnyammogja
Szóval hiába gondoltam, hogy most aztán milyen szuper jó táppal etetem majd, nem szereti. Mi a véleményetek a chappiről? mert azt szereti, de közben tudom, hogy a brit, ha nem is a legmenőbb táp, de azért mégis csak jobb minőségű
Ez nagyon egyszerű: ne kapjon semmi mást, csak a tápot. Nincs hozzákeverés, hús, nasizás, farhát stb.
Eléteszed reggel, vársz 10 percet, elteszed. Este ugyanígy. Semmi mást ne kapjon, csak vize legyen.
Éhen halni nem fog, meg fogja enni előbb-utóbb.
probálkozz még csak találsz olyat amit szeret
am próbáld meg nem túl kicsi szemekre ledarálni és ráönteni valami szószt vagy szaftot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!