Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Napi egy vagy két alkalommal...

Napi egy vagy két alkalommal kell etetni kutyá?

Figyelt kérdés
Vizsla kutyusom van és anyám csak egyszer ad neki reggel. Szerintem kéne még egyet kora este is, hisz sokszor a napi futtatás után a szervezetének tápanyagra van szüksége (szerintem). Szerintetek?

2015. jún. 10. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb korában sokszor kell (4-5, majd csökkentve), de felnőtt korában már elég a napi 1 is. Bár szerintem ha kettéosztod sz adagot úgy is jó. De nem fontos, a lényeg, hogy legyen meg a tápanyag. De ne legyen több a kelleténél, mert elhízik a kutyus.
2015. jún. 10. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másként csinálja. Van, aki egyszer etet, van, aki kétszer.
2015. jún. 10. 21:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Ketté osztva lesz :)

Esténként olyan éhes a macska kajáját is megeszi

2015. jún. 10. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagytestűk kajáját szokták ketté osztani, a gyomorcsvarodás veszélyének csökkentése miatt. Lehet úgy is ahogy te szeretnéd, de akkor reggel csak a felét kapja és este kapja meg a másik felét! Az viszont teljesen mindegy, hogy a futáskor elhasznált energiát még aznap este, vagy csak másnap reggel pótolja. Ragadozóknál az is természetes, ha több napig is kimarad az étkezés.
2015. jún. 10. 21:44
 5/6 anonim válasza:
65%
Napi hàromszor szoktam! Nekem is Vizslàm van!! 😃😃😃
2015. jún. 10. 21:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos valaszokat!

Imádom a vizslát :D

2015. jún. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!