Napi egy vagy két alkalommal kell etetni kutyá?
Figyelt kérdés
Vizsla kutyusom van és anyám csak egyszer ad neki reggel. Szerintem kéne még egyet kora este is, hisz sokszor a napi futtatás után a szervezetének tápanyagra van szüksége (szerintem). Szerintetek?2015. jún. 10. 21:36
1/6 anonim válasza:
Kisebb korában sokszor kell (4-5, majd csökkentve), de felnőtt korában már elég a napi 1 is. Bár szerintem ha kettéosztod sz adagot úgy is jó. De nem fontos, a lényeg, hogy legyen meg a tápanyag. De ne legyen több a kelleténél, mert elhízik a kutyus.
2/6 anonim válasza:
Mindenki másként csinálja. Van, aki egyszer etet, van, aki kétszer.
3/6 A kérdező kommentje:
Ketté osztva lesz :)
Esténként olyan éhes a macska kajáját is megeszi
2015. jún. 10. 21:43
4/6 anonim válasza:
Nagytestűk kajáját szokták ketté osztani, a gyomorcsvarodás veszélyének csökkentése miatt. Lehet úgy is ahogy te szeretnéd, de akkor reggel csak a felét kapja és este kapja meg a másik felét! Az viszont teljesen mindegy, hogy a futáskor elhasznált energiát még aznap este, vagy csak másnap reggel pótolja. Ragadozóknál az is természetes, ha több napig is kimarad az étkezés.
5/6 anonim válasza:
Napi hàromszor szoktam! Nekem is Vizslàm van!! 😃😃😃
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos valaszokat!
Imádom a vizslát :D
2015. jún. 10. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!