Jól tettem, hogy elvertem?
Figyelt kérdés
Van egy aranyos corgi kutyusom, olyan másfél éves. A minap láttam, hogy lefojtott több csirkét is (az egyiket pont akkor kapta el, amikor kiléptem így azt megtudtam menteni, de ötöt lefojtott addig) nagyon mérges lettem, és elvertem. Persze nem durván, hanem lefogtam a fejét és rácsaptam a tenyeremmel a fenekére vagy négyszer, meg egyszer a fejére koppintottam. Most azon monfondírozok, hogy nem e vittem túlzásba a fenyítést, vagy hogy ennyi belefér e.2015. aug. 13. 06:23
11/15 A kérdező kommentje:
Ó! Ha visszaszólna! Gazdag lennék 😊 járnám a világot a beszélő kutyával 😃
2015. aug. 13. 11:27
12/15 anonim válasza:
:D Örülök, kérdező, hogy van humorérzéked, vetted a lapot :-)
13/15 anonim válasza:
Nem tudom ugyan ilyen helyzetbe mit csinálnék.
Tuti leüvölteném a fejét, és kapna is.
Nem fog belehalni mert a tenyereddel odacsaptál neki.
Egy seprőnyéllel sokkal nagyobb sérülést lehet okozni, és még állatdokihoz is el kell vinned.
14/15 A kérdező kommentje:
Van egy meszelőnyelem, amit szoktam használni. De azzal nem ütöm meg, csak megkoppintom az orrát.
2015. aug. 16. 17:45
15/15 anonim válasza:
Meszelőnyél, vagy seprűnyél, elég ha jó nagyot a betonra kopintod - ütöd.
A hang ha zavarja akkor is el fogja hagyni a csirkék torkaharapását. És egyéb dolgait amit mi nem akarunk hogy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!