Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális ha ezért elvertem a...

Normális ha ezért elvertem a kutyát?

Figyelt kérdés

3 hónapos vizsla keverék, az arcom felé kapott miközben játszott vele a barátnőm én meg odahajoltam.

Nagyon erősen elvertem a fenekén vagy fél percig. Barátnőm szólt, hogy álljak le.

Én úgy álltam hozzá, hogy muszáj, hogy ilyen soha többé ne történjen még játékból sem.

Ő azt mondja persze túl durva voltam.

2014. dec. 31. 20:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktuk verni, de úgy állok hozzá, hogy inkább most tanulja meg ezt nagyon keményen, minthogy később kikapja a szemünket "játékból"
2014. dec. 31. 20:40
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

És igaza van. Verni tök felesleges a kutyát, pláne egy három hónaposat. Normális vagy te egyáltalán? Az egy babakutya! Ha a gyereked majd véletlenül belekap a szemedbe, annak is belevered a fejét a falba, hogy tutira megtanulja, hogy nem kéne?

Ha kap egy maflást a kutya, az oké, de ez? Csak hogy tudd, az ilyenekkel lehet frankón elérni, hogy a félelemtől teljesen kiessen a kutya fejéből az, hogy miért kapott ki, szóval semmi mást nem csináltál, csak beterrorizáltad szerencsétlen kutyát. Komolyan a verés az egyetlen eszközöd arra, hogy elmagyarázd neki, mit szabad és mit nem? Mert ha ez így van, akkor sürgősen keressetek egy rendes gazdát annak a kutyának, és ne is vállalj másikat még legalább tíz évig.

2014. dec. 31. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Szinte biztos, hogy szegény kutyának halvány lila gőze sincs, hogy miért verted meg. Olvass utána neten, hogy kell megnevelni a kutyákat. Mindenesetrebiztos, hogy nem így. Ha ezt látták volna mások is, simán feljelentenének állatkínzásért, ne ilyen piti dolog miatt sitteljenek le.Remélem tudtam valamennyit segíteni.

BUEK.

2014. dec. 31. 20:49
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Mellesleg megjegyezném, hogy ebben semmi rossz szándék nem volt a kutya részéről, ők szoktak úgy játszani, hogy egymás arcát húzzák-rágják, finoman persze. Ő nem tudja, hogy a te arcod erre alkalmatlan, meg hogy nem örülsz neki, ezt kell neki megmutatni. De rohadtul nem úgy, hogy elvered egy játékos gesztusért.
2014. dec. 31. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Ez a reakcio akkor is tul durva lett volna, ha pitbullod van, nemhogy egy vizsla kevereked.
2014. dec. 31. 21:04
 6/14 Tuluz4931 válasza:
88%
hát igen. ezt nem igy kellene elintézni..a többieknek igazuk van!! főleg hogy még fél percig verted szerencsétlen kutyát.. az oké hogy ha kap egy kis finom ütést mert azért neki is meg kell tanulni hogy mit szabad és mit nem de ez már nem normális.
2014. dec. 31. 21:28
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
S még el is dicsekszel vele, teeeeee...
2014. dec. 31. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
A barátnőd helyében azonnal szakítottam volna veled, nem tudnék egy ilyen szadistával élni. 3 hónapos kutyát megverni...no komment. Add oda valakinek, aki szeretni fogja, és tudja nevelni.
2014. dec. 31. 22:58
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez túl sok volt. Egy legyintés és rászólás elég lett volna...
2014. dec. 31. 23:22
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Te sem vagy normális... Ha majd lesz egy fél éves gyereked, és véletlenül meghúzza a hajad, vagy végigkarmolja az arcod, őt is így elintézed? Úristen, Téged milyen emberek neveltek??
2015. jan. 1. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!