Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális ha ezért elvertem a...

Normális ha ezért elvertem a kutyát?

Figyelt kérdés

3 hónapos vizsla keverék, az arcom felé kapott miközben játszott vele a barátnőm én meg odahajoltam.

Nagyon erősen elvertem a fenekén vagy fél percig. Barátnőm szólt, hogy álljak le.

Én úgy álltam hozzá, hogy muszáj, hogy ilyen soha többé ne történjen még játékból sem.

Ő azt mondja persze túl durva voltam.

2014. dec. 31. 20:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

nevelni kell cseszd meg nem verni

egy gyerek vizslát vertél meg halványlila dunsztja nincs miért verted meg

gratula!!!!!

add örökbe nem valo neked kutya

majd aha a 2 éves gyereked arcon kap véletlenül elvered? gondolj bele

2015. jan. 1. 03:37
 12/14 Rottweileres Gazdi ***** válasza:
26%
Ilyen esetekben a orrára kell egy nem túl gyengét de nem is tiszta erődből rákoppintani és határozottan azt mondani "nem" és a kutya tudni fogja hogy miért kapta és nem fogja csinálni de ha mégis akkor még egyett kell rákoppintani .
2015. jan. 1. 09:30
 13/14 anonim ***** válasza:
92%
Normális vagy te, mennyit ittál akkor? Csak játszott, ez a kölyök kutyáknál normális. Milyen moslék emberek vannak ebben a világban!
2015. jan. 4. 00:58
 14/14 anonim ***** válasza:

a többségnek igaza van! ha kutyát nevelsz, ne büntess, hanem fegyelmezz! remélem érzel különbséget a kettő között.

a kutyád csak játszott, nem pedig meg akart ölni

ehhez mérten kell kezelned a helyzetet.

még egy felnőtt kutyát sem bánthatsz azért mert ilyesmit csinál

nemhogy egy kölyköt

számára ez természetes, akkor mégis honnan tudhatná, hogy neked nem az?

mi lenne ha a kutyád is így bánna veled?

pl. nem csak rádmordul, ha el akarod venni a kajáját, hanem rádtámad és darabokra cincál?

ő neki mondjuk biztos több esze van annál hogy ennyire túlreagálja a helyzetet

ja és légyszi ne szidj minket hanem inkább fogadd meg a tanácsainkat, mi értünk ehhez, tudjuk mit kell tenni ilyen esetekben, és mi az amit nem szabad...

2015. jan. 26. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!