Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A dog land kutyaeledel hústart...

A dog land kutyaeledel hústartalma érdekelne? Hány %?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
rá van írva. basszus, ilyen hülye kérdést.
2010. márc. 8. 21:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Mivel még nem vettem és csak az interneten találtam rá,ahol nem irnak hús tartalmat,ugy gondolom nem hülye kérdés.Egyébként kösz a fáradozásod már ami ezt a szimpatikus választ illeti.BASSZUS
2010. márc. 8. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól füg melyikre gondolsz[Junior,stb.]

Találtam egy oldalt ahol az összeset leírja itt a címe: [link]

Én egyébként Dog Chow-al etetek.

2010. márc. 10. 19:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Igen ezt az oldalt én is megtaláltam csak gyanus az a hús tartalom amit irnak.Engem a junior változat érdekelne.Ha tényleg ugy van ahogy irja(70% hus tartalom) akkor az nagyon jó.De biztosra akkarok menni.Én iddáig acanát vettem az tudom,hogy nagyon jó és a hus tartalma is magas,de sajnos egyre drágább.
2010. márc. 10. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
a 2.válaszoló vagyok:
2010. márc. 10. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:

2.vok bocsi az előző üresért csak véletlen elment.SZóval:

Szerintem lehet gyanús,de ennyi erővel bármelyikre bármit ráírhatnak.De ha gondolod holnap elmegyek bevásárlóközpontba és megnézem neked.Én is egyidőben Acanával etettem,kíváló hústartalma volt,de sajnos túl drága.

2010. márc. 10. 20:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen nekem is az árral van bajom az acanával.Én még nem láttam ilyen dog land eledelt üzletben.Csak itt a neten találtam.Te láttál valamelyik bevásárló központban?
2010. márc. 10. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem kizart, hogy 70szazalek legyen a hustartalma. Meg a legjobb tapoknak sem annyi.

A hus terfogata, mikor feldolgozzak, kisebb lesz. Lehet, hogy feldolgozas elott 70szazalek volt, de feldolgozas utan mar csak 30.

Ezt olvastam valahol legalabbis. Nem tudom, hogy van valojaban, de elegge elkepzelheto. Sokkal dragabb lenne az a tap, ha 70szazalekos lenne.

2010. márc. 10. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!