A decatlonba kapható outdog kutyaeledel jó?
Összetétel 23% fehérje, 9% zsír, 10% nedvességtartalom, 7% nyers hamu, 3% nyersrost, 1.5% kalcium, 1.1% foszfor, 12 mg réz, 10000 mg A-vitamin, 1000 mg D3-vitamin, 90 mg E-vitamin.
optimális tápok összetétele:
nyersfehérje minden fehérjeféleség és nitrogéntartalmú anyag,
valamint a vitaminok 18 - 24 %
nyerszsír zsiradékok, növényi és ásványi olajok, faggyú, viasz 8 - 13 %
nyershamu a táp 550 °C-on történő elégetése után maradó anyagok 4 - 7 %
nyersrost a kutya szervezete által nem megemészthető anyagok 2 - 4 %
szerintem nem rossz táp bár lehetne magasabb a zsír tartalma de az átlagos áruházi tápokat magasan veri...
Én nem próbáltam, de összetevők alapján teljesen korrekt. 30% hús van benne, ami nem kevés, lazacolaj, alma, yukka stb.
Az árát szerintem megéri.
Utolsó, miért is?
A Dechatlon nem egy kínai ócskapiac, hanem egy kulturált, tiszta üzlet. Mellesleg nem a hely a fontos.
Gondolom fogalmad sincs, milyen összetevőkből áll ez a kutyatáp, csak beszélsz a levegőbe. Az pedig, hogy nem annyira ismert, egy dolog. 3 éve még senki nem tudta, mi az az Acana, ma meg már mindenki ezt a tápot isteníteni.
13.56: ez igencsak hülye hozzáállás....
A táp beltartalmát és összetevőit kell megnézni. Ennyi.
Én is néztem már a Decathlonos tápot, csak nekünk nagyon messze van mindig kimenni oda érte.
Pedig én ott vettem. A vadász felszereléseknél nézd.
10:37
A Tesco,Auchan és társai is kulturált,tiszta üzletek,de ott nincs normális kutyakaja,ezt mindenki tudja.
Pontosan mik az összetevők?
30% hús,a többi ugye gabona.Én inkább nem kísérletezek.
Nincs szándékomban úgy járni,mint az egyik válaszoló,akinek felfújódott a kutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!