Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A decatlonba kapható outdog...

A decatlonba kapható outdog kutyaeledel jó?

Figyelt kérdés
Tudtok róla valamit,fent van a dacatlon lapján.Vadászat menű alatt,utána kutyatartás.Nézzétek meg.
2011. ápr. 10. 11:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az összetevőket leírták fentebb.

Nekem az Acanától szapora fosása volt a kutyámnak... tehát egy vélemény nem vélemény, mert az én véleményem alapján az Acana szar táp. Egyébiránt a normál Acana adult hústartalma is 40% körül mozog. A Brit tápé kb 30. Csak h be tudd lőni...

2011. ápr. 13. 15:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem etetek Acana-t,a kutya nem eszi szívesen,eszegeti,de nem nagy örömmel.

Orijent enné,de nem tudom megfizetni.

Dogland Sensitivet ajánlotta valaki,kaptunk próbacsomagot,eszi szépen.

Alapból bizalmatlan vagyok az ilyen helyeken kapható tápokkal.Érdekelne pl.hogy milyen minőségű csirkehúst használnak,esetleg csak emberi fogyasztásra eladhatatlant?Minőségi alapanyag nemigen férne ebbe az árba.

2011. ápr. 13. 16:46
 13/21 Ninna ♥ ***** válasza:
Nem tudom, nincs külön tapasztalatom a táppal, de szerintem érdemes lenne kipróbálni inkább a Dog Chow, Brit, Josera tápokat, mert azoknak még nagyobb a hústartalma egy picivel, mint ennek, és nem hiszem, hogy sokkal drágább lenne, de tuti jobbat adsz.
2011. ápr. 13. 17:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Szia Ninna.Azok a tápok amiket említettél még kevesebb hústartalmúak.Ezért variálok ezen.Eddig Acanával etettem de sajnos nekem az már túl drága.Még a profine eledelt is nézegettem.
2011. ápr. 13. 17:59
 15/21 anonim ***** válasza:
A Doglandról pl.azt írják,hogy 65% hústartalma van.
2011. ápr. 13. 20:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Max az Orijenben van 65% hús.

A Doglandnek speciel gabona az első összetevője...

Ez az Outdog 500 kutyaeledelnek:

Összetétel Csirkehús (min. 30%), rizs, kukorica, búza, aszalt alma, élesztő, csirkezsír, lazacolaj, ásványi sók, élesztőkivonat (mannanoligoszacharid-forrás), cikóriagyökér (fruktooligoszacharid forrás), 'schidigera' jukka kivonat, DL-metionin, L-lizin, pentahidrát rézszulfát, A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin (alfa tokoferol). 1 kg tartalma: 10% nedvességtartalom, 25% fehérje, 12% zsír, 8% hamu, 3% cellulóz, 1,9% kalcium, 1,3% foszfor, 0,18% szódium. Nyomelemek/adalékanyagok: 15 000 IU/kg A-vitamin, 1500 IU/kg D3-vitamin, 130 mg/kg E-vitamin, 15 mg/kg pentahidrát rézszulfát.

Ha csirkehús van ráírva akkor az nem lehet vágóhídi melléktermék ill. még nem is húsliszt. Mivel nem írhat rá akármit a gyártó.

A másik h az a fontos h ki gyártja és nem az h ki forgalmazza. Kíváncsi lennék, ha csak az összetételét látnád és ugyanezt a tápot egy webshopban lehetne megvenni akkor is ilyen ellenérzéseid lennének-e.... Az emberek olyan szinten előítéletesek, h az már fáj.

Összetevői alapján ennek a tápnak semmi baja. Egy jó középkategóriás táp - mint amiket Ninna leírt. Már mondtam, én venném ezt, ha hozzánk lenne közel Decathlon. Így Joserával etetek.

2011. ápr. 14. 00:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez a pentahidrát-rézszulfát nekem gyanús,mi a fene lehet.Érdekes móon a Google CSAK ennél a tápnál adta ki,még leírás sincs erről az anyagról sehol,más tápnál nem használják.

Tudom,hogy a rézszulfát tartósítószer.Keresgélek még róla valamit.

2011. ápr. 14. 10:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Na szóval:E519 néven csomósodásgátló,ásványianyag-tartalom növelő.

Köszike,nekem inkább nem kell,főleg nem 15 mg/kg mennyiségben.

A réz-szulfátról egyébként:használják,galvanizálásra,növényvédőszerekben,vegy és műtrágyaiparban,kozmetikumokban.

2011. ápr. 14. 10:28
 19/21 anonim válasza:
Nagyon más mint az eddigi tápok,a kutya 3 napja kapja,de keverni kell holnaptól mert erős bélgáza lett tőle.Szereti,de hirtelen váltásra meggyötri.
2011. máj. 30. 22:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Minden hirtelen tápváltás megviseli az arra érzékeny kutya emésztését. Ezzel kalkulálj ha tápot váltasz. Úgy szoktak átállni, h eleinte 3-1 arányban kapja a régit az újjal, majd fele-fele, majd már csak 1-3 és végül átállnak az újra - ez kb 2 hét.
2011. jún. 1. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!