Melyik a legjobb kutyaszáraztáp, melynek min.50%os a hústartalma?
Figyelt kérdés
És a maradék 50% is hasznos hozzáadott zöldség vagy ilyesmi....
(ár nem számít, nagyon kicsi a kutya, egy kg táp akár 2-3 hónapig is elég)
2011. máj. 25. 22:45
3/13 anonim válasza:
Én láttam most ARO-s complete dogfoodot, 145 Ft volt egy csomag, az nagyon nem jó?
4/13 anonim válasza:
22:56-os remélem csak viccelsz!te sem gondolhatod hogy a csont,vér és fűrészpor egyvelege jónak mondható!bele gondolni is rossz hogy van aki ezzel etet.... :(
5/13 anonim válasza:
Én személy szerint, és személyes tapasztalatból a Eukanuba-t ajánlom! Elég drága, de annál jobb és lehet válogatni kor-, méret és egyéb igények szerinti (pl. munkakutya, agility stb)
6/13 anonim válasza:
Jah linket elfelejtettem, hogy utána tudj olvasni: [link]
7/13 Francesca_ válasza:
Hát azért a Eukanubába közel sincs 50% hús, (jó ha 25%) viszont annál több kukorica, búza, cukorrépapép. Ezekre nincs szüksége a kutyáknak. Eukanuba szintű tápokat sokkal olcsóbban meg lehet venni, pl Josera talán még jobb is. Kérdező, neked ezek a jók: Orijen, Acana, Taste of the wild, Blue buffalo, és hasonlók.
8/13 anonim válasza:
Off:
Még mielőtt arra gondolna bárki, hogy csak a hústartalom a lényeg, a hús mellett a kutyának igenis szüksége van rostokra, amit a gabonafélék tartalmaznak, nem a hús. Úgyhogy az, hogy búza, kukorica stb. nem kell a kutyának, az hülyeség, csak nem mindegy, milyen mennyiségben.
Acana, Orijen, ami a legjobb minőségű szerintem.
9/13 anonim válasza:
acana,orijen,artemis, canine caviar, fish4 dogs, ezek mind nagyon jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!