Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amatőr kutyaszépségversenyen...

Amatőr kutyaszépségversenyen lenne esélyünk? (Leírásban képek)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2,5 éves Német juhász kan kutya. Minden válaszolónak megy a zöld kéz! :)

2015. aug. 11. 22:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Főtt húst és csontot kap minden nap 1X. Illetve száraz táp van neki kirakva mindig és abból csipeget ha kell neki. Illetve esténként szokott kapni konzervet is. 1 óra futás van neki naponta + sokat labdázunk vele így akkor is szaladgál. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. aug. 11. 22:44
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

Valóban szép kis eb. :)

Azt remélem azért tudod, hogy csak fajtiszta kutyusok indulhatnak ilyesféle versenyeken. Bár ezen a kutyun, azért látszik. :)

Szerintem próbáljátok meg! Veszteni valótok nincs.

2015. aug. 11. 22:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó ugye tudod, hogy hülyeséget beszélsz.

1. Írta a kérdező, hogy keverékeknek külön csoport van

2. Minden kutya fajtiszta, de nem mind FAJTAtiszta.

2015. aug. 11. 22:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon szép! Próbáljátok meg!
2015. aug. 11. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:
40%

12.

Nem olvastam el figyelmesen akkor, de köszönöm, hogy szóltál.

Egyébként én nem tudtam, hogy keverékeknek is lehet ilyen rendezvényeken részt venni. Nekem mindig azt mondták, hogy CSAK fajtiszta... De akkor úgy látszik eddig tévhitben éltem. :)

2015. aug. 11. 22:59
 16/19 anonim válasza:
82%
A kutyádnak nagyon szép szőrzete , illetve a mintáza is szép. Simán van esélyetek , hisz a kutya kiállása is rendben van Ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot, kutya fogaival is foglalkozz vegyél neki fogtisztítót , vagy ha nincs rá keret , akkor etesd meg , hús levesből megmaradt csonttal, mert az is szépen lehozza a lepedéket a kutyus fogairól.
2015. aug. 11. 23:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
:O most csak viccelsz??? Ez GYÖNYÖRŰ kutyus :') simán megnyeritek! Én nagyon drukkolok!
2015. aug. 12. 11:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem a fajtatiszta kategóriában indultok (oda alapkövetelmény a törzskönyv) szerintem sima ügy.

Kis megjegyzés, csontot sose főzz mert szilánkosra törik és nagyon veszélyes lehet!

2015. aug. 12. 13:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, tanácsokat :)
2015. aug. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!