Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az a hülyeség hogy ne...

Mi az a hülyeség hogy ne simogassuk meg a kutyánkat mielött elmegyünk vagy hazajövümk mert akkor nem mi vagyunk a falkavezérek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 14:59
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Először is a kutyád (kiábrándítás következik) NEM szeret téged, csak kötődik hozzád. Másodszor, a kutyának is jobb ha "alà van rendelve", mert nem aggódik azon, hogy meg kell téged védenie, mert ha elmész otthonról és ő nem mehet veled akkor vègig ezen kattog, mert ő a falkavezér és ez a dolga. Neki az felesleges stressz. Ha az utcán sétáltok, és neki akar ugrani egy kutyának, mert meg akar téged védeni akkor ez is amiatt van, mert ő bírálja felül a helyzetet és nem te. Szóval lehet arról beszélni, hogy biztos rossz a kutyának az ha nem jöhet oda hozzám, csak ha én megengedem, meg csak akkor játszok vele ha én akarom és nem ő, de ez náluk a természetes.
2015. nov. 9. 12:12
 22/23 anonim ***** válasza:

nekem 40 eve vannak kutyaim. kulonfele tipusok voltak a keverektol a fajtisztaig altalaban nagytestuek.

es en nem akarok falkavezer lenni es pont ezert siman az vagyok. nem kell oket buntetnem szeretgetem oket megsimizem ha elmegyek koszonok nekik ha visszajottem stb. egyedul abban nyilvanul meg hogy nem en vagyok a "vezer" hogy ha simogatom oket akkor ralepnek a labamra, ennyi. en meg imadom oket es nem csinalok hiusagi kerdest hogy vezer legyek. en a mamajuk vagyuk kulonben is es kesz. ennek ellenere az 52 kilos maremma juhaszom aki harap(na) idegeneket ha hagynam, egyetlen szavamra visszafordul es jon ha hivom. nekem ez a fontos nem a vezerseg.

2016. aug. 7. 15:05
 23/23 anonim ***** válasza:
en azt tartom a legfontosabbnak hogy a kutya erezze hogy szeretjuk, tiszteljuk es hogy fontos nekunk.akkor nyugodt a lelke kiegyensulyozott es boldog. szerintem ez a falkavezer dolog ott fontos ahol eszrevehetoen gond van a kutyaval vagy tul agressziv esetleg el0zoleg bantalmazott allatunk van. szeretettel turelemmel kell veluk banni . es sokszor nem a szakkonyvek tanacsa az ami bevalik hanem amit osztonosen csinalunk veluk. mint a gyerekeknel is.
2016. aug. 7. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!