Hogyan zavarjuk el ezt a kutyát? SŰRGŐS!
Virágkertészetünk van.
kerítéssel körbevéve de mégis bejut.
Van egy hím kutyánk azzal szórakozott.(nőstény a kóbor kutya azért nem bántotta)Tegnapelőtt éjjel be volt a kutyánk a házba zárva a kóbor kutya meg odajött és ostromolta a bejárati ajtót.Morgott meg minden(ez éjjel történt 1 körül)felmentem az ablakhoz amiről látni az ajtót és puskával az égbe lőttem na akkor elfutott.Tegnap éjjel már a pajtaajtóhoz tettünk egy kerítésdarabot(ajtó nincs rajt a pajtán)és ott volt egész éjjel morgott meg minden.Anyukámmal élünk 2-en úgyhogy eléggé fél.
Ha síntéreket hvunk azok éjjel is itt lennének?el kéne kapni mert nem távozik nappal nem látni éjjel jön mivel a kutyánkhoz jön.
Eddig kb 8000ft kárt okozott!
A KÉRDÉS ADOTT:hogyan űzhetném el?Vagy kikkel?
2&4-es válaszoló, te beteg vagy... Remélem téged is elkap valaki, megfolyt egy sötét sikátorban, elás, aztán a kutya se keres.
Kérdező, helyileg ez merre van? Hívd ki az állatvédőket vagy a helyi menhelyt, ők majd megnézik van-e chip a kutyában és keresni fogják a gazdáját.
A kutya már jópár éve háziasítva van, sajnos egyikben sincs meg a vérszomj, hogy ok nélkül neked essen.
A városit azért hangsúlyoztad ennyire, mert te talán falun élsz és kompenzálni szeretnél valamit? Hát tudod, elég nagy szégyen, hogy egy "városi" jobban tisztában van az állatok ösztöneivel és természetes viselkedésével.
Azt hiszed, hogy mert leestél a fáról és van egy puskád, akkor már te vagy a teremtés koronája? Igen, te vagy a beteg, tudod aki ilyen könnyedén elveszi egy állat életét, annak később egy ember élete se fog számítani.
Tegnap éjjel kimentem a pajtába hát ez egy puli XD
Azt hittem nagyobb(mikor kilőttem még régebben az ablakból akkor nagyobb kutyának véltem)
átásta magát a kerítés alatt épp szaglászott szóval odalőttem fölé na akkor elfutott
nem gondoltam a pulik ilyen szörnyetegek:D
Beszélek állatbefogókkal az a biztos
odalőttem -et ne értsétek félre 2 méterrel fölé lőttem mert jött felém
Nagykanizsán lakok itt biztos van állatbefogó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!