Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez szerintetek is gáz? Lent.

Ez szerintetek is gáz? Lent.

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és mindenki megszól a kutyáim miatt. Egy Rottweiler-em, egy amstaff-om és egy amerikai bulldog-om van. Mindenki piszkál hogy ez milyen gáz, mert hogy csaj vagyok és ilyen kutyáim vannak és hogy nem értik hogy tetszhetnek nekem az ilyen kutyák. Szerintetek is gáz hogy ilyen kutyáim vannak?
2010. márc. 7. 17:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

En a helyedben beszereznek meg egy dobermannt is, femlancon. Ha meg ezek utan is piszkalnak, mondd meg nekik, hogy megtanitottad a kutyakat a "tepd szet!" parancsra.

Amugy lehet akarmilyen kutyad, nem gaz. Lehet yorkid is meg csivavad is, az sem égő. Az a gazos, aki azt mondja, hogy egy csivavat szeretni gaz. A SZERETET SOSEM GAZ! Az a gaz, ahogy egyesek a kutyaikkal bannak.

Szerintem ugyanolyan ego csak azert beszerezni mondjuk egy rotit vagy egy dobit, hogy az ember menozzon vele es megmutassa, hogy neki csak azert sem lesz yorkija.

Szerintem az gaz, hogy a kutyat valaki a sajat maga csillogasara hasznalja fel, arra, hogy felvagjon vele a haverok elott. Es ez nem csak a kiskutyasokra igaz, a nagykutyasokra ugyanugy.

Kutyat az embernek sajat magaert kell valasztani, nem a kozvelemenyert. Eleg gyerekes valakit azert csufolni, amilyen kutyaja van. Es az is gyerekes, ha valaki torodik azzal, hogy masoknak mi a velemenye.

Inkabb kopj a labuk ele es hagyd oket fakepnel. Szoba se allj veluk tobbe. Ha viszont odafigyelsz rajuk, akkor elertek a celjukat.

21\L

2010. márc. 13. 10:13
 12/25 anonim ***** válasza:
51%

nem

ez is azt bizonyítja h nem egy hüly.e kurv.a vagy

most hogyha ezeket szereted?

nem az ilyen kis ölebeket

akkor mi van?

2010. márc. 13. 10:40
 13/25 anonim ***** válasza:
69%

ja utolsó vok

keress egy olyan pasit

aki nem utálhja azálatokat

és nemcsakakis 3 milis kutyékat szereti

2010. márc. 13. 10:42
 14/25 anonim ***** válasza:
És ha gáz lenne? Akkor is mi van? Engem nem érdekelne, ha emiatt megszólnának. Elmehetnek a tudod hova.
2010. márc. 13. 16:00
 15/25 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kicsit megmorgatnám a rotit... és utána mondják, hogy de gáz! Najó, nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Nekemis vagy amstaff, vagy doberman, vagy rotweilerem lesz majd. Mondjuk nem vagyok lány, de egyszerűen ezek a fajták tetszenek.
2010. márc. 13. 16:08
 16/25 anonim ***** válasza:

Birsz veluk? (A kutyaiddal?)

Mert ha igen, nemhogy gaz, hanem egyenesen "Kiralycsaszár" vagy!

2010. márc. 13. 16:15
 17/25 A kérdező kommentje:
Bírok velük. Hallgatnak rám, jól neveltek, a házat őrzik.
2010. márc. 13. 16:42
 18/25 anonim ***** válasza:

Nekem is a nagyobb testű ebek tetszenek.

Példul az amstaffom szeret minden embert, a labradorom már támadna. erről ennyit.

Nem gáz. sőt... legalább elmersz menni velük egy sötétutcán.

2010. márc. 13. 18:22
 19/25 anonim ***** válasza:

nem, nem gáz. de mondjuk én nem vállalnék be egy rottweilert az amstaffom mellé, mert úgy érzem, vele sem tudok eleget foglalkozni, pedig napi 2 órát vele töltök minimum. suli mellett ez ...

15/L

2010. márc. 13. 18:43
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát délelőttönként anyum van velük, hazaérek, tanulok aztán velük vagyok. Séta, játék, stb, stb. Mindig szakítok rájuk időt, mert imádom őket. És nem bántják egymást. 3 szuka. Lehet ezért. Nagyon jól megvannak együtt :) És imádnivalóak :)
2010. márc. 13. 19:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!