Mit gondoltok? Hímet vagy nőstényt érdemes?
Akkorvezek szerint ez csak igénytelenség? Mert a fiú-lúnyon kívül müg csak annyira sem képes, hogy annyit megjegyezzen, nőstény-hím, szuka-kan?
Pláne, ha valaki épp macskát akar, akkor azzal sincs tisztában, hogy a hím nemű a kandúr? És ilyen emberek mennek szavazni? Még ennyire sem képesek, de azt hiszik, arra van elég eszük, hogy átlássák a politikai helyzetet.
Én egy farmon nőttem fel, és pontosan tudom melyik állatnál hogy hívják őket, mégis a kutyáim lányok, a macskám meg fiú, sőt még a kacsáink, libáink, nyulaink, stb is fiúk vagy lányok általában.
Nekem egyszerűen így esik jól. Nekem az állatok nem valami alsóbbrendű lények akik azért vannak, hogy nekünk jó legyen hanem a társaim akikhez érzelmileg kötődik, ezért így látom jónak. Angolul pl a szuka kutyát hivatalosan bitch-nek mondják ami gyakorlatilag más szövegkörnyezetben k*rvát jelent... Hát kösz nem, nem fogom arra ezt használni aki 14 éve legjobb, hűséges barátom pl. Ha a szükség megkívánja akkor átváltok a "tudományosabb" megnevezésre. Az állatnak nem árt, nekem nem ár, te meg röhejes vagy, hogy ezen problémázol. Nem mindegy neked, hogy ki hogy nevezi őket? xD Talán valami rossz hatással van a kis életedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!