A hétvégén a városban fesztivál lesz. Mit gondoltok, érdemes kivinni a kutyust, hogy szokja a tömeget?
8 hónapos német vizslám van. A nagyszüleim váltig állítják, hogy csak összezavarom a kutyát, ha tömegbe megyek vele, ellenben a kutyakiképzőnk szerint jó ötlet, ha hozzászokik a sok emberhez, ezt én is így gondolom.
Nagyon embercentrikus kutya, imád mindenkit, eddig nagyobb családi összejövetelek alkalmával sem zavarta a sok ember. Egyszer voltunk már egy koncert utáni tömegben, és ugrált örömében, hogy annyi ember van körülötte. Egy picit aggódom, mert itt tényleg hatalmas tömeg szokott lenni minden évben.
Mit gondoltok, érdemes?
szerintem nem jó ötlet rögtön egy fesztivállal kezdeni,inkább valami kevésbé forgalmas hellyel.egy fesztiválon még egy embernek is nagy tömeg van,nemhogy egy kutyának.
a másik meg az,hogy én személy szerint nem örülnék neki,ha kutyákat hoznánk mások ilyen tömegbe.nem akarlak megsérteni,mert értem én,hogy barátságos kutyus (nekünk is van egyébként kutyánk) de ilyen tömegben megzavarodhat és megharaphat valakit,én a gyerekeim miatt sem örülök az ilyennek!
Mint írtad szereti a tömeget!
Az én kutyusom imádja ha sokan vannak örülötte.
Én elvinném a kutyámat (persze tüzijáték és barátai esetén nem) de ha nem lenne akor elvinném én egyszer elvittem a majálisra 8-9 hónaposan és alig akart hajönni olyan boldog volt egész nap,hogy jöttek oda hozzá simizték a közép pontba érzte magát amit nagyon szeret meg színészkedi szóval kiélte magát mondjuk ott nem volt hangoskodás vagyis nem volt rock koncert megilyenek voltak előadások de mikrofon nélkül szóval csak az értette normáliasan aki ott ült előtte.
szia!
Sajnos a tömeg nem mindig józan és nem mindig jólnevelt, ami sok kellemetlenséget okozhat. Én inkább olyan helyre vinném a helyedben hol sok a kiránduló, vagy a család hétvégén (pl margitsziget) szóval ahol kulturált emberek vannak, mert ugye a fesztiválokon árulnak szeszesitalt és vásárló is akad bőven! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!