Ez miert volt? Nem ertem
Sziasztok :)
Van egy 2 eves rottweilerem. 52kg :)
Setaltam ma a parkba vele es jott velem szembe egy.. hogy is nevezzem. Nem iden barnult fiatal ember. Nevezzuk neven cig*ny. Setalt mellette egy nagyon fegyelmezett hatalmas feju pitbull kutya vagy staffordshire. Pontosan nem tudom. Elmentek mellettunk es a fiu ranezett a kutyamra es hirtelen elmosolyodott. Ez miert volt? Lenezte a kutyamat? Ez egy penzes cigo volt. K9es ham meg stb. Miert nevette ki a kutyam? Hiszen az enyem +20kgval tuti nehezebb es erosebb.ti hogy mit gondoltok? Egyszeruen nem tudok mit kezdeni ezzel. Masok elkerulnek barmekkora kutyaval. Ez meg direkt felem jott. Szajkosar volt a kutyajan az enyemen nem. Akkor most ennek mi ertelme volt? nem felt hogy az enyem neki megy az ovenek? A kutyam bamulta. De ram pedig nem nezett.. veletek volt mar hasonlo?
Nekem roti szukám van (40 kg), azért mi is szembe mernénk veletek menni kérdező ;)
Én már nem is törődöm az ilyen panelprolikkal akik f-szhosszabítónak tartják a kutyáikat. Sima erőfitogtatás volt amit a dakota lejátszott, csak a primitív emberek mennek bele ilyesmibe. Le se kell xarni :)
"A rotim siman elintezte volna a kutyajat hiaba harci kutya az talan 35-40kg volt"
"Ezert nem ertettem miert olyan meresz hogy felem jott"
Te miről beszélsz? Miért kellene a kutyádnak bárkit is elintéznie?
Szerintem a másik srác azon mosolygott, hogy milyen baromi ijesztő jelenségnek gondolod magadat a kutyáddal :D
Kérdező, te semmit nem tudsz a kutyákról és a kutyatartásról, felesleges vitatkozni veled.
Ráadásul a válaszaidból az jön le, hogy inkább te tartod f***szhosszabbítónak a kutyád, nem pedig a Staffordos fiú. (tök mindegy, hogy milyen származású).
Ennyiből mondhatnám hogy te hogy mernél szembe jönni velem az utcán, hát simán szétcsapnám a fejedet.. :)
Kb ugyan ilyen az, hogy kiakadtál mert elmert menni melletted valaki.
1. Miért ne mehetne szembe Veled akárki, ha épp arra van dolga??? Kutyával, vagy anélkül. Az övén volt póráz-szájkosár, fegyelmezett volt. Ha esetleg a Tied antiszoci, akkor kicsit félrehúzódsz, fegyelmezed a kutyádat és kész.
2. Nyilván azért mosolygott a kutyádra, mert tetszett neki, na bumm, inkább örülnöd kéne neki!
3. Ne legyél Te olyan biztos abban, hogy a rotid elintézi a staffordot, pitet...
4. Ha már 13 évesen így vélekedsz a kutyatartásról, az régen rossz...szüleidnek ki sem szabadna engedni sétálni a rotival, ugyanis ha gebasz van, nem tudod megtartani, irányítani jó eséllyel.
5. Inkább járjatok vele kutyasulizni, akkor nem fogsz unatkozni és ilyen hülyeségeket kiírni!
6. Fogyaszd le a kutyád, mert egy igazi roti nincs 52 kg :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!