Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez miert volt? Nem ertem

Ez miert volt? Nem ertem

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Van egy 2 eves rottweilerem. 52kg :)

Setaltam ma a parkba vele es jott velem szembe egy.. hogy is nevezzem. Nem iden barnult fiatal ember. Nevezzuk neven cig*ny. Setalt mellette egy nagyon fegyelmezett hatalmas feju pitbull kutya vagy staffordshire. Pontosan nem tudom. Elmentek mellettunk es a fiu ranezett a kutyamra es hirtelen elmosolyodott. Ez miert volt? Lenezte a kutyamat? Ez egy penzes cigo volt. K9es ham meg stb. Miert nevette ki a kutyam? Hiszen az enyem +20kgval tuti nehezebb es erosebb.ti hogy mit gondoltok? Egyszeruen nem tudok mit kezdeni ezzel. Masok elkerulnek barmekkora kutyaval. Ez meg direkt felem jott. Szajkosar volt a kutyajan az enyemen nem. Akkor most ennek mi ertelme volt? nem felt hogy az enyem neki megy az ovenek? A kutyam bamulta. De ram pedig nem nezett.. veletek volt mar hasonlo?

2015. júl. 31. 19:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%

Te agyhalott.

A harci kutya kifejezés NEM létezik, médiában generált baromság.

2015. júl. 31. 23:13
 12/27 A kérdező kommentje:
Igen. Csak hogy azokat a kutyakat hasznaltak regen verekedesre. Pitbullt meg sztefiket. Ha aztmondod egy kutyasnak hogy harcikutya akkor elso gondolata egy pitbull fele kutya. bar szerintem szet vannak hypolva. Nagy menonek hiszik oket. Egy orzo vedo 100szor jobb. Nemetjuci vagy roti dobi. Barmelyik elintezne a bull tipusuakat. Meg okosabbak is
2015. júl. 31. 23:16
 13/27 anonim ***** válasza:

Oké, nekem staffordom van, és olyan, mint egy kezesbárány, néha néha rángat pórázon, az emberek lefossák a bokájukat, ha megyek közéjük, volt 1 csaj aki 10 méterre volt tőlünk, de kiabált, hogy megtámadta a kutya, holott a staffimnál játékosabb kutya nem is volt, viszont egyszer egy pinscher úgy megharapott, hogy 4 napig fájt a helye.

És én sem fosnám össze a bokámat egy másik kutya miatt, meg ha itt nagy a szád, hogy szétszedné a másik kutyát, akkor ugye tudod, hogy ellenne altatva a kutyád és vehetnél egy másikat? :)

2015. júl. 31. 23:22
 14/27 anonim ***** válasza:
Mellesleg közveszélyes kutyát nem sétáltatunk szájkosár nélkül
2015. júl. 31. 23:22
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem kozveszelyes. De nyilvan valo hogy ha osszekaptak volna eselye sincs a pitbulljanak egy roti ellen hisz sokkal nagyobb. Ezert nem ertettem miert olyan meresz hogy felem jott
2015. júl. 31. 23:25
 16/27 anonim ***** válasza:

Már miért kaptak volna össze?

Úgy mondod, mintha agresszív lenne a kutyád.

Mivel az ő kutyája szocializálódott, így sejtette, hogy nem kell beparáznia, nem fog támadni.

Ha ennyire zavar rakj egy sárga szalagot a kutyádra :)

2015. júl. 31. 23:27
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg a rotid majd pár év múlva diszpláziás lesz, akkor nem lesz ekkora arcod ;)
2015. júl. 31. 23:31
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
65%-os te értelmi fogytékos vagy??? Mióta közveszélyes a rottweiler fajta te szellemi korcs??? :)
2015. júl. 31. 23:34
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
18. te idióta, a kérdező irogatja, hogy széttépi a kutyája a másikat, mintha közveszélyes lenne, az ő kutyájára írtam, nem magára a rotira
2015. júl. 31. 23:37
 20/27 anonim ***** válasza:
40%
ELMÉLETBEN tépi szét a rottweiler a staffit a KÉRDEZŐ SZERINT te húgyagyú!!! Tanulj meg szöveget értelmező a sok baromság firkálása helyett!
2015. júl. 31. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!