Ez miert volt? Nem ertem
Sziasztok :)
Van egy 2 eves rottweilerem. 52kg :)
Setaltam ma a parkba vele es jott velem szembe egy.. hogy is nevezzem. Nem iden barnult fiatal ember. Nevezzuk neven cig*ny. Setalt mellette egy nagyon fegyelmezett hatalmas feju pitbull kutya vagy staffordshire. Pontosan nem tudom. Elmentek mellettunk es a fiu ranezett a kutyamra es hirtelen elmosolyodott. Ez miert volt? Lenezte a kutyamat? Ez egy penzes cigo volt. K9es ham meg stb. Miert nevette ki a kutyam? Hiszen az enyem +20kgval tuti nehezebb es erosebb.ti hogy mit gondoltok? Egyszeruen nem tudok mit kezdeni ezzel. Masok elkerulnek barmekkora kutyaval. Ez meg direkt felem jott. Szajkosar volt a kutyajan az enyemen nem. Akkor most ennek mi ertelme volt? nem felt hogy az enyem neki megy az ovenek? A kutyam bamulta. De ram pedig nem nezett.. veletek volt mar hasonlo?
Most mosolygott vagy nevetett?
Én is elsétálok staffordok, dobermanok és bulltípusú kutyák mellett, nem kerülöm ki őket, max, ha morognak, mivel állatbarát vagyok, és imádom a kutyákat, nem vagyok előítéletes és nálam nem létezik a "harcikutyamertamédiaaztmondta" így nem tartok ettől.
Egyrészt nem értem, hogy jön ide, hogy "nem idén barnult", a kérdés szempontjából szerintem nincs jelentősége.
Másrészt meg tetszett neki a kutyád, ennyi. Miért nézte volna le? A semmiből csinálsz problémát.
A szövegből az jön le hogy most az idegesít, hogy nem rémült meg a kutyádtól a srác.. Miért kellett volna félnie? Nem pisztoly volt a kezedben...
Én szinte minden jólnevelt kutyára rámosolygok mert szeretem a kutyákat.. Nem hinném hogy ez bűn lenne.
Harci kutya? :D
Add örökbe inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!